Milyen csuklóbandázst ajánlatok?
Szorító/bandázs nem tudom hogy nevezik pontosan.
Fontos szempont hogy könnyedén fel tudjam venni, és nyilván legyen tartása.
Ára jó lenne ha 5000be beleférne.
Amit linkelt az 1. válaszoló, én azt használom. Néhány tekerés, és fent is van. Fél éve használom, 4-5 gyakorlatnál. Amit néztem még shp.builderen, ez volt a legjobb, és még nem is drága.
Nem hibátlan, például: Mintha az egyik hosszabb volna, mint a másik, ezért a bal csuklómon csak jobban meg kell szorítani.
A másik hibája talán az, hogy nagyon elszorítja a kezemet. Ahogy próbálgattam haverom néhány csuklószorítóját talán nem szorítottak ennyire. Megoldás, csak annyi, hogy ha lenyomtad a szériát, akkor rögtön leszeded. Én csak a tépőzárat a legszélére ragasztom, aztán csak megszorítom.
Mert haverodnak milyen csuklószorítói vannak?
Azzal a scitecessel az a bajom, hogy csak kékbe van.
Csak valami olcsó sz*r. Forintra átváltva 1000 forintot ér. 4-5x tekerhető át, így még a térdedre se teheti. A tápőzár meg már elenged.
Amúgy én is vettem volna más színbe, de csak ez volt. De, ha megnézed a shop.builderen, több, jobb csuklószorítót nem találsz.
Esetleg biotech usa-ban nézzél szét.
Én is sokat keresgéltem csuklószorítókat, viszont nem találtam. így utólag is azt mondom, hogy megérte megvenni.
Esetleg, ha kiválasztasz néhányat, akkor segíthetek választani.
Láttam MadMax márkájút. Arról vélemény?
Ővből madmaxes van és az nekem bevállt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!