Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Aerob edzésnél azt írják hogy...

Aerob edzésnél azt írják hogy a zsírfelhasználás beindulásának egyik jele, hogy a lapocka-deréktáji terület felmelegedik, viszont nekem egész edzés alatt inkább csak hidegebbnek érződik, ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
2017. júl. 3. 11:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezt gyorsan felejtsd el
2017. júl. 3. 11:32
 2/5 Cortez70 ***** válasza:
Hülyeség.
2017. júl. 3. 11:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy megtudhatod a tested ilyen kis dolgait, de ezek a beindulások (emésztés, zsírégetés) nem tudom, honnan jöttek. Csinálj mindent jól és elkerülhetetlenül fogysz zsírból, pont.

Én se tudom, hogy ha edzek, akkor mennyi szénhidrát és mennyi zsír kerül felhasználásra vagy hogy most épp korábban bevitt ételt vagy raktárból zsírt használ a testem, de őszintén szólva remekül megvagyok eme infó nélkül is :)

2017. júl. 3. 12:35
 4/5 anonim ***** válasza:
ha edzés közben nem hogy melegedsz, hanem hidegülsz, valamit nagyon rosszúl csinálsz. hol laksz, szibériában?
2017. júl. 3. 13:41
 5/5 anonim válasza:
Igen
2017. júl. 3. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!