Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Naturál szinten mi az oka,...

Naturál szinten mi az oka, hogy sok gyakorlat feleslegesnek mondható?

Figyelt kérdés

Sokat olvastam mostanában, főleg ezen az oldalon, hogy rengeteg gyakorlat, amiket régebben istenítettek, tök feleslegesek. Ilyenek pl. tárogatás, áthúzás melledzésnél, a különböző csigás gyakorlatok hátnál, combfeszítő és -hajlítógép, stb...

Másik kérdésem lenne, hogy ti miket végeztek különböző izomcsoportokra, mely gyakorlatokat tartjátok a "legjobban tömeget hozó" gyakorlatoknak.

2017. jún. 30. 19:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
4. Hülyeséget mond, évek óta azt szajkózzuk, hogy az ICF 5x5 az egyik legjobb kezdő edzésterv amibe szinte csak alapgyakorlatok vannak. De nem muszáj kizárólag alapgyakorlatokat csinálni, csak arra épüljön az edzés.
2017. jún. 30. 20:30
 12/13 anonim ***** válasza:
Logikus a nagy súlyos edzés,de mi van akkor ha valakinek a folyamatosan nagyot hiába bírnák az izmai és valóban fejlődne is tőle,de a válla,könyöke,csuklója ízületei már nem bírják és megálljt parancsolnak egy idő után?Mert erre a részéről még nem olvastam.
2017. jún. 30. 22:39
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha a technika rendben van és a nagy súly olyan nagy súlyt jelent, amit még tudsz kezelni, nincs nagyobb gyepálásnak kitéve az izület, mint kisebb súlynál és magasabb ismétlésnél. Nézd amit használunk az kopik. Nézhetjük úgy is bizonyos szempontból, hogy minden sport rossz az izületeidnek. Ezért kell mindent megtenni, hogy védjük magunkat mint ahogy említettem jó kivitelezés, lehet használni bandázsokat stb. ami szintén véd, időnként nem árt a deload, pont az izületek illetve az idegrendszer miatt. És az étkezés, folyadékfogyasztás se mindegy.
2017. jún. 30. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!