Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez brosciencenek számít vagy...

Ez brosciencenek számít vagy igaz?

Figyelt kérdés

Naturál vízmegkötési módszer, amivel akkora lehetsz, mint egy kokszos:

10 liter vízbe keverj el fél kiló sót és a nap folyamán elosztva idd meg. Pár hónap után 20-30 kiló vizet megkötsz, de akér bele is halhatsz.

A testmesteren olvastam. Vélemények?

2017. jún. 28. 15:02
 1/7 anonim ***** válasza:

"akér bele is halhatsz"

Ezzel a résszel egyetértek

2017. jún. 28. 15:11
 2/7 Cortez70 ***** válasza:
100%
Tuti halál. Napi kb 5g az ajánlott sobevitel.
2017. jún. 28. 15:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Fél kiló sót egy nap alatt benyomni tökéletes módja az öngyilkosságnak.
2017. jún. 28. 15:16
 4/7 anonim ***** válasza:
És azt hiszed, ettől olyan jól fogsz kinézni?
2017. jún. 28. 15:37
 5/7 anonim ***** válasza:
68%
Baromsag. De ha igaz is lenne es behizol 10 kilo vizet, akkor is mit ertel el vele? Aki koxol utalja ha bevizesedik, akkor minek akarna egy natural tiszta vizes lenni?
2017. jún. 28. 15:43
 6/7 anonim ***** válasza:

ja...ez olyan mint kiverni a fürdőben, miközben bent meg várna az asszony az ágyban

nonszensz

2017. jún. 28. 16:10
 7/7 anonim ***** válasza:

A túlzott sóbevitel káros, viszont nem értem, mire jó, ha bevizesedsz? Azt sem értem, aki nagy mennyiségű syntholt nyom be. Én inkább izmot akarnék, nem egy csomó olajat vagy vizet, az pocsékul néz ki s tuti nem jó a testnek.

Nem tudom, mennyi sóba halunk bele, de fél kiló százszorosa a normál, egészséges mennyiségnek s normális ember sokkal előbb kezd el hányni...

2017. jún. 28. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!