Arra lennèk kíváncsi hogy mennyire formàl a futàs ès most nyàri szünetben ket hònapig minden nap 10 kilomèrert akarok futni + kitörèsek ès guggolasok ès ezzel milyen eredmènyt lehet elèrni ket honap alatt. Amùgy vèkony vagyok 174 cm 51 kg ès formàsodni akarok azzal pedig nem lenne gond hogy ennyit fussak egy nap mert van kondim
Nem.Amit te keresel annak guggolás a neve heti 2-3x progresszióban-ennek a szónak és a jelentésének járj utána mert szerintem gőzöd sincs róla-és tömegnövelő étrend.Ez formálhat,a hosszútáv futás meg nem.
2017. jún. 23. 22:28
2/12 palilaci válasza:
Formal=izmosit. Az izmoknak folyamatosan novekvo terheles kell es kaloriaplusszos magas feherjetartalmu etrend. Na meg regeneracio. Igy epul az izom. Tehat neked kb egyik sincs meg ezek kozul, ergo semennyire, foleg nem 1 honap alatt. Tok jo, hogy letudsz futni ennyit, de hoszzutavfutastol senkinek nem lett jo segge. Nagysulyos guggolas heti 3x es kozben emelj hetrol hetre a hasznalt sulyon, plusz ha annyira ragaszkodsz hozza 2-3 kor sprint. Meg ugye etrend. 2-3 honap alatt lesz latszata.
2017. jún. 23. 22:56
3/12 anonim válasza:
Ne fuss minden nap. A többire meg: nem.
2017. jún. 23. 23:02
4/12 Cortez70 válasza:
Max a rövid sprintek valamennyire. De inkább a sulyzos edzés ami format ad, izmosit.
2017. jún. 24. 04:29
5/12 anonim válasza:
Ha ilyen kérdést teszel fel, valószínű eddig még nem futottál. Kizárt, hogy nulláról indulva te naponta 10 km-t le tudj futni. Arról nem beszélve, hogy nem is kell naponta futni.
-egy futó-
2017. jún. 24. 07:13
6/12 A kérdező kommentje:
De tartottam màr parszor 10 km t ès mellette fitnesszbe jàrok ès màr most latok egy kis eredmènyt a combomom ès szoktak mondani hogy formàsabb a fenekem
2017. jún. 24. 10:14
7/12 palilaci válasza:
Na akkor mi itt a kerdes? Latod neked bejon es formas leszel. A sok buta meg vegye a kondiberletet. Bennunk bizhatsz, nem aruljuk el a titkot:D
Tudod egy kezdo az elejen mindentol fejlodik. Csak az a baj a futassal (hosszutav), hogy monoton terhelest ad hosszabb ideig. Az izmoknak meg egy ido utan egyre novekvo terheles kell.
De nem ertem, az elobb meg vekony voltal es azt kerdezted mikorra fog latszani, most meg mar masok is eszrevettek a valtozast?:D
2017. jún. 24. 11:10
8/12 anonim válasza:
Kicsit megterhelő lenne a minden nap 10 kilométer de, baromi formás lábad feneked és vádlid lenne utána, már ha mellé nem szemét kaját ennél.
2017. jún. 24. 11:17
9/12 Cortez70 válasza:
Akkor minek kérdezel, ha te formasodtal így? Nem értem. Fuck woman Logic.
2017. jún. 24. 11:22
10/12 palilaci válasza:
8#
Nem, nem lenne neki. Tudod van olyan, hogy:
1.Tuledzes. A profik sem birnak ennyit, doppingal se. Az izmoknak es az idegrendszernek kell a pihenes.
2. Egy ido utan nem fejlodne az izom, mert megszokna a terhelest. Nezz meg egy hosszutavfutot. Jo alakja van? Max 10bol egynek, de az vagy vegez mas edzesformat, vagy jo a genetikaja es alapbol olyan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!