Szeretnék kerekebb popsit elérni, de mivel kollégista vagyok, csak itthon tudok tornázni hétvégente. Valami edzéstervet tudnátok ajánlani?
Fegyencedzés elejétől a végéig... izmos leszel, ne aggódj. :D Divat leszólni, nyilván izomépítésre jobb a testépítés, de nekem nem kell bizonyíték arra, hogy 1. ettől is izmos leszel (én is az vagyok), 2. erőt nagyon hozza, ráadásul ízületkímélően.
Nincs nekem bajom a súlyzód edzéssel, imádom, csak most épp fegyencedzek másfél éve. Imádom, mikor látok valami kigyúrt embert, kihívom szkanderra, és mintha kisgyerek lenne, lenyomom. :D lehet mondani, a testépítés nem szkanderről szól, de az erő az erő, és aki erős, mindenben erős
Amúgy a guggolás sorozatától alakulni fogsz kellően, hajrá!
"„Á, ez csak technika.” Ez egy tipikus önigazoló megjegyzés a felpumpált karjukat dörzsölgető testépítőktől – akiket éppen rommá vert Szkanderben egy feleakkora karú srác. Létezik egyfajta szemléletmód, ami szerint: „Ez a srác nem is erős, csak jó a technikája.” Ennek semmi értelme. Hallottál valaha olyat, hogy valaki nem jó lövész, csak jó a technikája? Vagy olyat, hogy ez a futó nem is gyors, csak jó a technikája?
Az egész erőedzés csak technika? Még jó, hogy az! És ettől kevesebbet ér a teljesítmény? Nem."
Pavel Tsatsouline - erőedző, olyan szervezetek alkalmazták/alkalmazzák, mint a Spetsnaz és amerikai különleges alakulatok
Van a Kiss Virágnak a youtubeon otthon vêgezhető popsi edzése. Kezdésnek jó lesz.
Kiss Virág - comb és farizom formálás otthon , linkelni nem tudok, keress rá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!