Mutatnátok képet a jelenlegi, vagy eddigi legjobb formátokról?
Figyelt kérdés
2017. jún. 18. 11:35
61/72 anonim válasza:
Sok erőt, vastesó, nagy jövő előtt állsz. A nőkkel vigyázz, le ne állítsanak a sportról. A rendszeres munka és a (saját) család a sporttevékenység legnagyobb kerékkötője (vagy öt edzőtársam állt le ezek miatt, és egy csomóan az egyetemen is). De te úszó vagy, szóval gondolom, fegyelem és kitartás van benned elég.
62/72 $$$$$ válasza:
Köszi .Igen eléggé sokáig úsztam és eléggé szerettem is. Csakhát mindenki abba hagyta akivel elkezdtem. És most áttértem az edzésre. És az elmult 7 hónapban kb. 4 szer hagytam ki . Amiböl 2 szer beteg voltam 2 szer pedig kirándultam... De eléggé komolyan veszem. De csak hobbi szinten edzek. Azert kezdtem el mert nem voltam megelégedve magammal. Mondjuk még most se vagyok... De mostmár szeretem is tehat nem csak azért csinállom mert elégedetlen vahyok a kinézetemmel..
64/72 $$$$$ válasza:
Még nem. Most fogok érettségizni. De majd menni akarok.
65/72 anonim válasza:
Sok erőt. Tudod már, melyikre?
66/72 $$$$$ válasza:
Igen. Műszaki pályán szeretnék tovább tanulni.
67/72 anonim válasza:
Szép. Akkor eggyel több BME-s gyúrós lesz:-D.
68/72 $$$$$ válasza:
Hát igazából a Debreceni Egyetemre tevezek menni :D . Mert Pest messze van nekem...
69/72 anonim válasza:
Akkor ott, a nagy debreceni campuson:-D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!