Mutatnátok képet a jelenlegi, vagy eddigi legjobb formátokról?
"Kutyat se erdekli a nyomorod."
Azért válaszolsz? :-) Kispályás vagy öcsi. Ezen a kox sem segít.
#32 Azért a másik része a válasznak ismét elkerülte a figyelmed.
montyka, mutass formát te is, évek óta itt nyáladzol, de sose látott senki még.
Jöhettek ismét azzal, hogy nem érdekel a sehogy kinéző koxos véleménye, de az alap kérdés arról szólt, hogy mutassatok formát, ti pedig csak ugatni jöttetek, semmit több.
"#32 Azért a másik része a válasznak ismét elkerülte a figyelmed. "
Eddig háromszor válaszoltam rá. Szerintem te ne kérdőjelezd meg senki szellemi képességét ezek után.
Ami nálad nem létezik, azt nem lehet megkérdőjelezni. Nem válaszoltál, az alap kérdésre válaszolj, arra pedig nem akarsz, mert nem nézel ki sehogy, csak jót tesz a kis lelkednek, hogy az én véremet próbálnád szívni azáltal, hogy a formámat szarozod, mert koxos. :D
Mellesleg miért idézgetsz állandóan? Legyen önálló gondolatod is.
Persze, így a legegyszerűbb, azért annyira nem buták ők, mivel én adok magamról valami képet, azt lehet támadni, de ők nem mutatnak semmit, így csak egy oldalról lehet ugatni, nekem van támadási felület, ők viszont teljesen anonim csorgathatják a nyálukat a végletekig.
"Mellesleg miért idézgetsz állandóan? Legyen önálló gondolatod is."
:D
Mármint úgy érted, hogy válaszoljak valamit magamnak a TE NEVEDBEN és utána arra reagáljak a SAJÁT NEVEMBEN is? Ez eddig miért nem jutott eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!