Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mutatnátok képet a jelenlegi,...

Mutatnátok képet a jelenlegi, vagy eddigi legjobb formátokról?

Figyelt kérdés
2017. jún. 18. 11:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 anonim ***** válasza:
53%

"#17 Látod, te jól mondod. Van aki le van maradva és azt hiszi, hogy csak naturál max után szokás cucchoz nyulni. Arra nem gondol montyka, hogy nem mindenki 4-5 év edzés után koxol."

Én mondjuk azt sem tudom elképzelni, hogy te koxolsz. De komolyan. Hogy sikerült egy naturálban sem jelentős formát összehozni cuccal?

2017. jún. 22. 10:24
 22/72 anonim ***** válasza:
65%
#21 Gondolom a te formád jobb naturálban, de azért nem mutatod meg. Úgyse fogsz te ennél jobbat hozni soha. De leírtuk ketten is, hogy nem mindenki 4-5 év edzés után kezd koxolni, csak ugye ehhez gondolkodni is kellene.
2017. jún. 22. 10:26
 23/72 anonim ***** válasza:

"#21 Gondolom a te formád jobb naturálban, de azért nem mutatod meg. Úgyse fogsz te ennél jobbat hozni soha. De leírtuk ketten is, hogy nem mindenki 4-5 év edzés után kezd koxolni, csak ugye ehhez gondolkodni is kellene."

Ne haragudj, de ennél még úgyis jobb a formám, hogy csak kiegészítő sportként végzek súlyzós edzést. Az meg, hogy ketten is annyira hülyék vagytok, hogy 0 tapasztalattal és edzésmúlttal szerintetek normális a koxolás, az a ti bajotok.

2017. jún. 22. 10:33
 24/72 anonim ***** válasza:
100%

Mutasd akkor azt a hatalmas formát. :D

De, ha ettől nő a csepp pötsöd, akkor felőlem aztán legyek egy sz4r, nem igazán érdekel más nyomora, úgyis azt fogom csinálni, amihez kedvem van. :)

2017. jún. 22. 10:40
 25/72 anonim ***** válasza:
#23 Olvasd el a 15-os kommentemet, hogy mi a velemenyem a koxolasrol. En azt irtam, hogy koxal sem fogsz osszehozni natural feletti maxot annyira hamar.
2017. jún. 22. 10:42
 26/72 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindegy, úgyis egyre csak jobb lesz.
2017. jún. 22. 10:45
 27/72 anonim ***** válasza:
Na... natural max feletti fizikumot. :D
2017. jún. 22. 10:46
 28/72 anonim ***** válasza:
33%

"Mutasd akkor azt a hatalmas formát. :D "

Nekem nem kell bizonyítani semmit. Főleg nem neked. Ha egy csoffadt testű törpe lennék, sem változtatna a tényeken.

"De, ha ettől nő a csepp pötsöd, akkor felőlem aztán legyek egy sz4r, nem igazán érdekel más nyomora, úgyis azt fogom csinálni, amihez kedvem van. :)"

Ettől nő a pö.söm? Komolyan? Mármint úgy érted, hogy 0 tapasztalattal koxoló, komplexusos kis kölyök neten hasonlítja magát pucér pasikhoz és szerinted nekem kell epénisz növelés? Nem lehet, hogy tudatmódosítót szedsz inkább? :-)

Egyébként nem érdekel, hogy mit csinálsz, csak gondoltam szólok, hogy valamit nagyon nem jól, ha ennyit sikerült alkotni...

2017. jún. 22. 10:57
 29/72 anonim ***** válasza:
73%

Sajnos tudom milyen nehez ennyi aggyal belegondolni hogy nem mindenki natural max utan koxol, de hat mit erolkodjon itt az ember ha valakinek ennyi a kapacitasa.

Format kertek en mutattam te meg a pofadat jartatod semmi tobb.

A kerdesre se valaszoltal csak jottel meregetni magad.

De mondtam, engem aztan hidegen hagy hogy neked most nott a kis sz4ros onbecsulesed hogy probalsz meregetni magadhoz. :)

2017. jún. 22. 11:02
 30/72 anonim ***** válasza:
35%

"Sajnos tudom milyen nehez ennyi aggyal belegondolni hogy nem mindenki natural max utan koxol, de hat mit erolkodjon itt az ember ha valakinek ennyi a kapacitasa. "

Most lehet, hogy összeomlik a kis világképed: van, aki naturál max után sem koxol. Nehéz elképzelni, mi? Egyébként annyi ellentmondás van a kis történetedben, hogy tuti valamilyen személyiségzavarod van.

"Format kertek en mutattam te meg a pofadat jartatod semmi tobb.

A kerdesre se valaszoltal csak jottel meregetni magad. "

Válaszolok -->

"Mutatnátok képet a jelenlegi, vagy eddigi legjobb formátokról?"

Nem.

"De mondtam, engem aztan hidegen hagy hogy neked most nott a kis sz4ros onbecsulesed hogy probalsz meregetni magadhoz. :)"

Képet kéregetsz és én méregetek. Komolyan nem érzed az ellentmondást? Attól pedig nem fog nőni az önbecsülésem, hogy egy komplexusos hisztis kölyköknél izmosabb vagyok vagy sem.

Annyit mondtam, hogy nem tudom elképzelni, hogy ehhez a formához kox kellett. Azóta itt hisztizel. Azt pedig döntsd el te, mennyire kínos, hogy bizonygatnod kell, hogy igen te egy koxos állat vagy.

2017. jún. 22. 11:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!