Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mutatnátok képet a jelenlegi,...

Mutatnátok képet a jelenlegi, vagy eddigi legjobb formátokról?

Figyelt kérdés
2017. jún. 18. 11:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
30%
Nem értem mi köze van ahoz a formámnak, hogy jó ötlet e másfél év után koxolni a semmire. Az a baj, hogy egy hulladék generáció tagjai vagytok, 0 alázattal és épeszű gondolkodás nélkül. Csak veritek a nyálat, mint valami harmadosztályú valóság show hős.
2017. jún. 22. 12:12
 42/72 anonim ***** válasza:
100%
Nem, itt szo sem volt arrol, hogy csunya dolog koxolni, ti a formajat fikaztatok. Arrol, hogy butasag koxolni, en irtam a 15. kommentemben, arra nem is irt semmi rosszat.
2017. jún. 22. 12:29
 43/72 anonim ***** válasza:
42%
Én nem fikáztam a formáját, én nem a 75%-os vagyok. Szövegértés nem megy? Semmi gond nincs ezzel a formával, az a gond ha valakinek ehez a formához már azonnal koksz kell és ha tényleg nem vagytok képesek felfogni ezt és, hogy miért gáz már kezdőként koxolni akkor nincs értelme beszélgetnünk.
2017. jún. 22. 12:34
 44/72 anonim ***** válasza:
55%

Én ezt is mondtam, hogy az én formámhoz nem kell kox, talán vállhoz és csuklyához igen, de a többi elérhető naturál keretek között.

Az pedig ugye az én "bajom" (Mivel számomra nem baj, lehet ezért idiótázni vagy akár komplexusosnak nevezni, igazából akkor sincs semmi.), hogy viszonylag kezdőként koxolok, de én tudom, hogy mi a célom és mit-miért teszek.

1.5 év alatt értem el ezt, aminek a fele volt kox kb, nem 4 éve edzek és koxolgatok, ahhoz képest pedig jó, akárki, akármit mond. 1 év múlva még jobb lesz.

2017. jún. 22. 12:37
 45/72 anonim ***** válasza:
63%
Akkor azt mond, hogy kezdokent szegyen koxhoz nyulni, ne pedig, hogy szegyen azert koxolni, ahogy egy natural kinez. Ennyi erovel, ha egy viszonylag kezdo, osszehoz szteroiddal egy natural max feletti format, annak nem mondanad, hogy szegyen, pedig o is kezdo. Nem kell szepiteni, a formajat fikaztad.
2017. jún. 22. 12:44
 46/72 anonim ***** válasza:
27%
Nem fogok veled vitatkozni reggelig, gondolj amit akarsz. Arra vonatkozott a mondatom, hogy igen, szégyen azérr koxolni, hogy úgy néz ki mint egy naturál, meg akkor is ha ez a naturál nem egy zsák szar naturál. Erre pedig meginr szégyen azt mondani hogy dehát csak másfél év alatt, mert másfél év után meg eleve közelébe se kéne lenned szteroidnak, nemhogy használni őket. De szerintem kiveséztük a témát, mindenki azt csinál amit akar a nap végen úgyis. Jó a tedencia. 10-20 év es már az ovodába menni fog a cuccolás, túlzás nélkül.
2017. jún. 22. 13:16
 47/72 anonim ***** válasza:
100%

#5 vagyok.

Miért kellett lepontozni? Talán valami rosszat tettem, esetleg megbántottam azzal valakit, hogy belinkeltem a "formám"?

2017. jún. 22. 14:21
 48/72 anonim ***** válasza:
72%

Most akkor engem is lehet szidni mert köcsög koxos vagyok. Igaz, hogy félévente járok vérvételre meg teljes kivizsgálásra és szerintem egészségesebb vagyok mint itt akárki. Lehet siránkozni, de naturálba nem lesztek izmosak soha. Múltkor még én lettem lehurrogva mert nekem 50 perc egy edzés és biztos azért mert baba súllyal edzek :D Jól van gyerekek, tanuljatok meg edzeni! Na peace!

[link]

2017. jún. 22. 15:19
 49/72 A kérdező kommentje:
Na. Most nezem itt mekkora vita kerekedett. Az utolso valaszolo eleg patent. Gratula. A 75%-os koxos formára pedig eloszor en is azt hittem natural. De lattam mar ennel durvabbat is :D szoval annyira nem lepodtem meg, de o legalabb bevallalja. Es nem hazudik meg bizonygatja hogy o natur. De ez mindenkinek a sajat dontese, gondolom tisztaban van az elonyeivel, hatranyaival. Az o dontese.
2017. jún. 22. 16:08
 50/72 anonim ***** válasza:
39%
#48-as, tényleg ilyen nehéz felfogni amit írtam? Te is másfél éve edzel és úgy kedtél szúrni? Nemhiszem. Értsük már a lényeget.
2017. jún. 22. 16:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!