Szerinted kik vannak a TOP 10-ben, mint a legjobb F1-es pilóták a jelenlegi mezőnyből? (F1,2012)
Szerintem:
1. Hamilton
2. Raikkonen
3. Vettel
4. Alonso
5. Grosjean
6. Massa
7. Button
8. Hülkenberg
9. Perez
10.Rosberg
Szerintem így a reális teljesítmény alapján!
1. Hamilton
2. Räikkönen
3. Alonso
4. Vettel
5. Schumacher
6. Button
7. Hülkenberg
8. Rosberg
9. Massa
10. Webber
01.: Fernando Alonso-Mert egy szar autóval is esélyes volt végig.
02.: Sebastian Vettel-Mert nagy hátrányból nyert megint.
03.: Kimi Räikkönen-Mert minden futamon célba ért egy Lotussal.
04.: Lewis Hamilton-Mert ha nem romlik el az autója,tuti világbajnok.
05.: Felipe Massa-Mert a feltámadása parádés volt.
06.: Jenson Button-Mert jól versenyzett,pedig az autó nem megbízható.
07.: Mark Webber-Mert megintjól ment,amit mondtak,azt tette,alázattal.
08.: Romain Grosjean-Mert bár sok autót összetört,nagyon tehetséges.
09.: Nico Rosberg-Mert az élmezõny legrosszabb autójával sem adta fel.
10.: Charles Pic-Mert egy Marussiával is versenyben volt a Caterhamekkel,Brazíliában a pontszerzéshez is közel állt.
1. Hamilton - Egyértelműen ő érdemelte volna meg a VB címet, amennyi pontot a McLaren ''elvett'' tőle, simán VB lett volna.
2. Alonso - Én egyáltalán nem láttam rossznak azt a Ferrarit, még ha az időmérőn lassú is volt az autó, a futamon az egyik, ha nem a legjobb autó volt.
3. Raikkonen - Az év legstabilabb versenyzője, egyszer nem szerzett pontot, de akkor is célba ért.
4. Vettel - Azért ''csak'' a 4., mert a Tilke pályákon kívül kevés pálya volt, ahol gyors tudott lenni.
5. Perez - Az év vége fele elgyengült, sokat hibázott, de az év első felében nagyszerűen ment.
6. Hülkenberg - Ő pedig pont, hogy az év másik felében volt nagyon gyors, egyszer még akár VB is lehet.
7. Maldonado - Rengeteg problémát okozott, de ha ott volt fejben, akkor az egyik leggyorsabb tudott lenni.
8. Massa - Az év másik felében magához tért, és néha még Alonsotól is gyorsabb tudott lenni.
9. Button - Elég hullámvölgy szerű éve volt Buttonnak, de voltak jó versenyei.
10. Webber - A klasszikus európai pályákon jól ment, de egyébként nem sokat mutatott.
1.Alonso
2.Hamilton
3.Vettel
4.Raikkönen
5.Button
6.Webber
7.Hulkenberg
8.Massa
9.Perez
10.Maldonado
Lewist és Jensont az első 3ba mert rengeteg technikai problémájuk volt, és biztos hogy harcba lettek volna a címért, ha nem lett volna annyi baj az autóval
1. Kimi Raikkönen
2. Lewis Hamilton
3. Jenson Button
4. Fernando Alonso
5. Sebastian Vettel (Csak a Red Bull miatt)
6. Nico Hülkenberg
7. Mark Webber
8. Felipe Massa
9. Romain Grosjean
10. Pastor Maldonado
Elegem van az utolsó kis malyomból, hogy vettel (csak a red bull miatt) rohadtul elegem van az ilyen kis k... na meg az a el gruce vagy ki is A LOTUS NAGYON IS JÓ AUTÓ VOLT!
sorrendem:
1. alonso
2. hamilton
3. vettel (nem a red bul miattt)
4. button
5. raikönen
6. webber
7. maldonaldo
8. rosberg
9. grosjean
10. massa
1. F.Alonso
2. S.Vettel
3. L.Hamilton
4. K.Räikönnen
5. J.Button
6. N.Hülkenberg
7. N.Rosberg
8. S.Pérez
9. F.Massa
10. R.Grosjean
Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!