Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyire jó egy részben...

Mennyire jó egy részben osztott és teljes testes edzés?

Figyelt kérdés
Azon gondolkodok, miután sok jót olvastam itt a heti 3x teljes testes edzesrol, hogy enis erre atternek. De csak részletekben tudnak, pl: gugolas, bicepsz, tricepsz, váll, trapéz,etc. Fekvenyomast pedig mindenképpen oszottan hagynám egy napra, mivel otthon edzés és heti 3x segítő nem megoldható. Erről mi a véleményetek?

2017. jún. 14. 17:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Működhet, teszteld le.
2017. jún. 14. 17:30
 2/3 Cortez70 ***** válasza:
Igy is működhet, de ez esetben ha egyszer edzed a mellet egy héten akkor arra több sorozat kell. Amúgy otthon is tudsz nyomni, nem kell bukasig nyomni a sorozatokat.
2017. jún. 14. 17:32
 3/3 A kérdező kommentje:

Ezzel tisztában vagyok, hogy több kell rá. Köszönöm a válaszokat. Fekvenyomast egyedül azóta nem merem, hogy szegyenszemmre pár hónapja már végem volt és épp amire visszatettem volna a rudat, megindult lefelé és a nyakam felett állt meg. A vicc az, hogy 40kg volt.

Egyébként ha mennék alapgyakorlatok, akkor egyértelmű hogy több lesz az összes edzés mintha osztott lenne. Pl heti 3 vallbol nyomás meg pár oldalemeles mindjárt több, mintha ezt egy edzésen csinálnám. Egy edzésen 9 vallbol nyomast nem igazán tudnak végrehajtani.

2017. jún. 14. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!