Striák jönnek ki rajtam. Mi segíthet?
Figyelt kérdés
Még az edzős múltom első évében a derekamon kijött rengeteg stria (15-25 lila csík). Meg is békéltem vele, hogy már nem tudok vele mit csinálni. De most, két és fél év edzés után találtam a mellem-hónaljam között egy lila repedést. Mit tudok ezek ellen tenni? Olajjal kenegetéssel nem hiszem, hogy sok mindent el tudnék érni, hiszen az egész testemet nem tudom kenni minden nap. Drága is lenne nagyon, illetve nehezen kivitelezhető.2017. jún. 8. 15:54
1/14 Gittu$h válasza:
Nekem a biooil segített. A drágább kategóriába tartozik de megéri.
3/14 anonim válasza:
Kicsit bővebben, azért alakul ki, mert gyenge a kötőszövet és elszakad a bőr. Ha nem növekedsz túl gyorsan cuccolással, normális a kajad, vitamin hiányod nincs és rendesen hidratált vagy, nem tudsz mit csinálni vele. Le kell szarni. Költhetsz ilyen drága csodakencékre, de ezek pont azért léteznek, hogy a kétségbeesett embereket lehuzzák.
4/14 A kérdező kommentje:
Hát csak az a probléma, hogy 15 éves vagyok, így ki tudja mennyire leszek striás később. Azon gondolkodtam, hogy mire elérem a genetikai határomat/25 éves elmúlok, akkor lézeres műtéttel halványítsam a derekamon.
2017. jún. 8. 16:11
5/14 Gittu$h válasza:
Nekem a terhességem során alakult ki nagyon szétrepedt a bőröm. Kiprobaltam rengeteg testápoló, krémet, de ez nekem tényleg használt. Hazudnék ha azt mondanám teljesen eltünt, de annyira elhalványodott, h épphogy látszik.
6/14 anonim válasza:
Nekem is kb 16-17 éves koromban lett az alsó hátamon, meg a hónaljamnál, akkor még nem is edzettem. Most vagyok 27 azóta egy darab új nem lett rajtam. Ne parázz rá egyáltalán nem törvényszerű, hogy ezek folyton jönni fognak.
7/14 anonim válasza:
Őszintén? Nekem semmi se segített, ahol ki kellett kirepedt, utána elhalványult.
8/14 anonim válasza:
Idő után elhalványulnak, ha kened hanem.
9/14 anonim válasza:
Nem tudsz vele mit csinálni.
Így jár az aki 15 évesen elhízik.
10/14 anonim válasza:
9. Én a súlyzós edzéstől lettem striás, 1 év alatt híztam 10kg-ot és nem bírta a bőröm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!