Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan tudnék nőni? Mi az ami...

Hogyan tudnék nőni? Mi az ami segíthet benne?

Figyelt kérdés

Fiú vagyok 180 cm,kb 100kg szóval túlsúlyos vagyok,lehetséges,hogyha leadom akkor növök?Például apám 2 méter és nagydarab(izomban)

Hallottam,hogy a magnézium és kálcium is segít a növésben,ez igaz?Ha eljárok sportolni,rendesen eszek(szálkásító diéta) plusz szedem a magnéziumot és kálciumot van esélyem nőni?

18 éves vagyok

2016. szept. 13. 18:27
 1/3 likebike ***** válasza:
18 évesen szerintem már nem fogsz sokat nőni.viszont diétával leadhatod a felesleget.
2016. szept. 13. 18:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Haver nyár előtt 184 volt, most meg 189. 18 éves. Bármi megeshet. Én 17 éves korom óta nem nőttem magasságra. 178 vagyok azóta is, 20 évesen.

Növi am.

2016. szept. 13. 18:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Ezektől nem fogsz nőni magasságra. Növekedési hormonnal lehetne esetleg minimálisat de az illegális ha nem doki adja. Sok mindent nem lehet tenni szerintem. De nőhetsz még ha a genetikád olyan.
2016. szept. 14. 01:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!