Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Sokat vagyok beteg mi az ami...

Sokat vagyok beteg mi az ami segíthet alábbiakon kívül?

Figyelt kérdés
Rendszeresen sportolok ( heti 7-10 órát), naponta eszem zöldséget,rizst,csirkemellt,tojást. Napi 1 g c vitamint, erős multivitamint. Citromlét is iszok minden nap. Alvás változó sajnos. Gyümölcsöt is szoktam enni kb minden másnap. Lenmagolajat is fogyasztok. Ennek ellenére havonta beteg vagyok 1-2-3 napot. Scitecnek ezen a téli csomagján gondolkodom ,lenne értelme(vitaminokat most is viszek be) ? Válaszokat előre is köszönöm.
2016. okt. 13. 07:30
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

milyen betegseg? Megfazas, torokfajas, vagy mi?

plusz vitaminnak lenne ertelme, mert az 1g c vitamin keves ennyi sport mellett. Valamint neha igyal kis tejsavot, mert erositi az immunrendszert, es + kiegeszitesnek a glutamin is nagyon jo virusok elleni vedekezesre.

2016. okt. 13. 08:10
 2/23 anonim ***** válasza:
Sok esetben a túlfütött lakás (20 fok fölött), a túl záraz szobalevegö, a túl kevés idejü szabadban tartózkodás (minden idöjárásban legalább napi egy óra kellene) okozhatja az immunrendszer gyöngeségét.
2016. okt. 13. 08:29
 3/23 anonim ***** válasza:
11%

Naponta 14 evőkanál akácméz!!!!

Rövid idő alatt megerősödik az immunrendszered, sokkal ellenállóbbá vált a megfázásos, hasonló baciknak.

2016. okt. 13. 10:08
 4/23 A kérdező kommentje:

Megfázás,hasmenés,láz,hányás stb. Nem egyfajta betegség,rendszeresen elkapok mindent.

14 evőkanál akácméz ? indoklást tudsz írni ?

2016. okt. 13. 10:25
 5/23 A kérdező kommentje:
Napi 1 adag tejsavó fehérjét iszok (30g).
2016. okt. 13. 10:26
 6/23 anonim ***** válasza:

Ezek javarészt bakteriális vagy vírusos megbetegedések...

Az alvás ne legyen változó...

Semmi nem ad nagyobb löketet az immunrendszernek, mint a rendszeres megfelelő alvás.

2016. okt. 13. 10:53
 7/23 anonim ***** válasza:

3-as vagyok!

Elég lesz napi 1 evőkanál méz is, a többit a technika ördöge majd megeszi!

2016. okt. 13. 11:12
 8/23 A kérdező kommentje:

oké.

Alváson nehezen tudok javítani de próbálom. Más ötleteket várok még ha van .

2016. okt. 13. 11:19
 9/23 anonim ***** válasza:
Elsőre biztos fura lesz olvasnod, de lehet vissza kellene venni a sportból. Heti 4 x 1 óra is elegendő. Elképzelhető, hogy a heti 7-10 óra sport annyira kimeríti a szervezeted, hogy leírt vitamin mennyiség sem elegendő.
2016. okt. 13. 11:36
 10/23 A kérdező kommentje:

C vitamint növelni fogom,illetve mézet is veszek. Fontos hogy akácméz legyen?

Lehet valami benne de amikor nem sportoltam ennyit akkor is beteges voltam. Nem szeretném csökkenteni most diétázom kell a sok aerob. De köszönöm.

2016. okt. 13. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!