Sokat vagyok beteg mi az ami segíthet alábbiakon kívül?
Figyelt kérdés
Rendszeresen sportolok ( heti 7-10 órát), naponta eszem zöldséget,rizst,csirkemellt,tojást. Napi 1 g c vitamint, erős multivitamint. Citromlét is iszok minden nap. Alvás változó sajnos. Gyümölcsöt is szoktam enni kb minden másnap. Lenmagolajat is fogyasztok. Ennek ellenére havonta beteg vagyok 1-2-3 napot. Scitecnek ezen a téli csomagján gondolkodom ,lenne értelme(vitaminokat most is viszek be) ? Válaszokat előre is köszönöm.2016. okt. 13. 07:30
21/23 anonim válasza:
Nem olvastam el. Szerintem akár mit csinálsz össze fogsz szedni valami szrt, maximum kicsit jobban bírod és nem kell otthon maradni. Szeptemberben kb. nekem is 2 fájt most sunyin a torkom, de nem foglalkoztam vele és elmúlt. Ha sportolsz, akkor inkább kint csináld, az valamennyit segít. Ilyenkor ősszel-télen megjön a takonyhullám, szóval a konditerem is egy potenciális baci felszedő hely. Valamint ha teheted kerüld az agyonzsúfolt közlekedési eszközöket, mert kva élet, hogy a júniusi kánikulában is elkapsz valamit.
22/23 A kérdező kommentje:
Kocsival járok szerencsére. Tudom, de azért szeretnék annyit javítani amennyit tudok.
2016. okt. 13. 18:44
23/23 mannnocska válasza:
17: Nem itt-ott olvasom el, de ha baromságot írsz, akkor ki fogom mondani hogy baromság. Ez ennyi. Lehet nem tetszik, de ez így működik. Ha a srác túledzett, és valaki azt tanácsolja, hogy meztelenül rohangáljon a befagyott balatonon, akkor azt fogom mondani hogy ez baromság.
14 kanál méztől ugyanúgy nem lesz jobban, mint 1 től. Rendszertelen alvás -> nincs megfelelő regeneráció -> túledzés / immunrendszer gyengülés. Nem nehéz egyenlet.
De, ez az edzésmennyiség ilyen össze vissza alvásnál pont sok. Biztos van aki ezt bírja, úgy látszik te nem.
Vegyél vissza az edzésből, pihenj normálisan, és ha nem oldja meg, akkor el lehet gondolkozni máson
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!