Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Sokat vagyok beteg mi az ami...

Sokat vagyok beteg mi az ami segíthet alábbiakon kívül?

Figyelt kérdés
Rendszeresen sportolok ( heti 7-10 órát), naponta eszem zöldséget,rizst,csirkemellt,tojást. Napi 1 g c vitamint, erős multivitamint. Citromlét is iszok minden nap. Alvás változó sajnos. Gyümölcsöt is szoktam enni kb minden másnap. Lenmagolajat is fogyasztok. Ennek ellenére havonta beteg vagyok 1-2-3 napot. Scitecnek ezen a téli csomagján gondolkodom ,lenne értelme(vitaminokat most is viszek be) ? Válaszokat előre is köszönöm.
2016. okt. 13. 07:30
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
ECHINACEA- val esetleg tapasztalat? Arra gondoltam hogy még Winter x- et szedném c vitamin + zinc + plusz ez a növény van benne. 1,8 g c vitamin menne, + egy kistermészetes. D vitaminból elég 10-15 egységnyi?
2016. okt. 13. 13:25
 12/23 anonim ***** válasza:

C-vitamint felesleges növelned, ez az egyetlen vitaminfajta, amit a szervezet nem tartalékol, ha egy-egy alkalommal többet kap, mint szükséges, azt kiüríti a szervezetből.

Az akácméz amely a legtisztább méz fajta és táperőben a leggazdagabb.

Ha teheted ne üzletben vásárold, ipari csomagolásban, mert könnyen meglehet, hogy valami silány minőségű külföldi mézre nyomták, hogy magyar akác.

Piacon magyar kistermelőktől vásárolj, az a biztos. Remélhetőleg.

2016. okt. 13. 13:47
 13/23 A kérdező kommentje:
Első válaszoló azt írta hogy kevés 1g. Méz oké, piacon fogom.
2016. okt. 13. 14:02
 14/23 anonim ***** válasza:
13, Mindkettőnek igaza van. Vegyél be reggel 1 grammot és este is 1 grammot. :)
2016. okt. 13. 14:04
 15/23 A kérdező kommentje:
Elosztva gondoltam én is. Egyéb ötlet?
2016. okt. 13. 14:17
 16/23 mannnocska ***** válasza:
50%

Ne vegyél semmit, túlezdel.

Aludj többet, és/vagy edz kevesebbet. Ennyi a megoldás, nem szitek szuperpörgettyű.

Voltam már túledzve, pont én is azért, mert nem aludtam eleget, ugyan ez volt. Esetleg valamilyen vaskészítményt vegyél a gyógyszertárba, HA folyamatos fáradság is társul ezekhez.

Minden egyéb felesleges. Méz nem árt, de 14 kanál? Jaj istenem aki ezt írta az se komplett.

Mit sportolsz, és hány naponta? Ha az alvást nem tudod növelni (amit nehezen hiszek el), akkor csökkentsd az edzést. Ritkábban, vagy kevésbé intenzíven. Legjobb lenne ha úgy kezdenéd, hogy 1 hét teljes pihenés, sport nélkül. Az helyrerakná a szervezeted, utána meg egy csökkentett terheléssel bírnád a dolgot.

2016. okt. 13. 14:55
 17/23 A kérdező kommentje:
Alszom eleget azzal nincs gond csak nem rendszeresen. Van amikor nappal van amikor éjszaka stb. De olyan is van hogy 24 órát nem alszom és utána 14-5 órát de mostani betegség előtt pont jól aludtam éjszakánként 8 órát. Edzés heti 3xmáséfl óra súlyzos heti 2 óra boksz(inkább technikai edzés) és változó aerob/kardió 1-3 óra. nem gondolom hogy ez sok. 14 kanál az 1 akart lenni mint lejjebb írta. Értem én hogy nem a scitec a csoda de egy diétás testépítést miért nem tudok folytatni ?
2016. okt. 13. 15:04
 18/23 anonim ***** válasza:

Mert nem vagyunk egyformák, és nem mindenkinek a szervezete bírja el ugyanazt a terhelést.

Esetleg kérd ki egy szakember tanácsát, hogy a te alkatod esetében hogyan-miként-mikor-miből-mennyit, és hogy milyen ütemben célszerű esetleg majd növelni a terhelést, stb. stb.

Kicsinálod magad így, hogy magadba tömködsz mindenféle bogyókat, és kiegészítőket, egyebeket csak azért, hogy egyáltalán létezni tudj, mert azt te is érzed, hogy a szervezeted túlterhelt és szüksége van ezekre.

Egyszerű, vedd visszább a terhelést, ezzel segítel a szervezetnek, és ahogy erősödik, majd úgy mutatkozik az edzés pozitív hatása is az izmokon, stb. stb.

Most hiába gyúrsz, ha a szervezet nem izmokat épít, hanem feléli a mindennapi "túlélés" érdekében mindazt, amit beviszel.

2016. okt. 13. 16:28
 19/23 A kérdező kommentje:
Oke. Rendben visszább veszem a terhelést.
2016. okt. 13. 17:13
 20/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget tudom kicsit Makacs vagyok ezért utólag elnézést kérek.
2016. okt. 13. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!