Az úszás segíthet vagy tovább ronthatja?
Figyelt kérdés
Több mint egy éve street workoutozom, de elég valószínű hogy most kialakult teniszkönyököm. Fáj az izuletem és az alkarom enyhén ha mozgatom és a többi tünet. Már egy hete pihentetem, párszor bekentem gyulladáscsökkentővel és egyszer jegeltem, de nem szűnik meg a probléma. Azt mondják 2-3hét mire meggyógyul ha pihentetem de addig szeretnék valamit mozogni és hamarabb kigyógyítani a könyököm. Addig nem megyek kondiparkba edzeni de ha eljárnék úszni az elkövetkezendő pár hétben, azzal segítenék, erősödne az ízület vagy csak rontanél rajta?2016. nov. 15. 20:18
1/2 anonim válasza:
a kialakult teniszkönyök ha tényleg az van,akkor az 6-8 hónap nem 2-3 hét.
kipróbálhatod az úszást ha nem fáj annyira,ezen kívül edzhetsz mindenre amiben nem vesz részt a felkar és nem ráz.
kajában meg vehetsz arthroxont ezt folyamatosan eheted 1 évig és mindenféle tej és tejszármazékot vegyél ki az étrendből,mert tudja fokozni/fenntartani az ízületi gyulladást.
amit még tehetsz,hogy lazán rögzíted a karodat hogy alvás közben lehetőleg egyenes maradjon végig.
2/2 anonim válasza:
Az uszas a legizuletkimelobb sport. Artani nem art. Javitani nem tudom fog e rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!