Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Megint én? 5 és fél hónap...

Megint én? 5 és fél hónap telt el de meg mindig minimalis a valtozas.56kg voltam, mostmar 61 kg.

Figyelt kérdés

[link]

Heti 3x edzek mivel az osztott edzes nem valt be.

Napi 2500-2600kaloriat viszek be. A vallamon meg kezemen semmi nem latszik csak ha befeszitem.de maskulonben olyan mint mas csajoknak akik nem edzenek

2017. jún. 6. 11:21
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
5 hónap alatt 5 kg az jó!
2017. jún. 6. 16:03
 42/47 anonim ***** válasza:
Sose hasonlítsd magad instás modellekhez. Rengeteg trükköt bevetnek azért hogy nagyon jól nézzenek ki a képeken, és ez eléggé csalóka tud lenni.
2017. jún. 6. 16:22
 43/47 A kérdező kommentje:
Jo de sokan nem is modellek csak efyszeru lanyok
2017. jún. 6. 16:31
 44/47 Cortez70 ***** válasza:
A fotózáson sok múlik, fények, beállás, utólagos munkálatok. :)
2017. jún. 6. 16:37
 45/47 anonim válasza:

Én nem látok semmilyen változást... Mintha ugyanakkor készült volna mind a két kép.

VISZONT: mivel össze se tudod zárni a lábaid és át lehet köpni közöttük, ezért kár is erőlködnöd, mert gizda vagy. A csigolyáidat is meg lehet számolni..

Inkább híznod kéne!!

2017. jún. 20. 21:40
 46/47 anonim válasza:

"Jo de sokan nem is modellek csak efyszeru lanyok"

Sötét vagy kérdező. Semmit se értesz.

Tudom most le leszek pontozva ami nem érdekel, de magyarázza már nekem valaki, hogy MIÉRT akar az összes ostoba liba egy transzvesztitára hasonlítani????

2017. jún. 20. 22:22
 47/47 anonim válasza:

Most őszintén a sötét gyalog kérdezőhöz: szerinted hány másodperc kigooglizni egy ilyen valóságos képet??

[link]

2017. jún. 20. 22:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!