Megint én? 5 és fél hónap telt el de meg mindig minimalis a valtozas.56kg voltam, mostmar 61 kg.
Figyelt kérdés
Heti 3x edzek mivel az osztott edzes nem valt be.
Napi 2500-2600kaloriat viszek be. A vallamon meg kezemen semmi nem latszik csak ha befeszitem.de maskulonben olyan mint mas csajoknak akik nem edzenek
2017. jún. 6. 11:21
11/47 anonim válasza:
Fekve láb oldalemelés? Ezt hogy kell elképzelni? A guggolás az 4x8 heti 3x az jó amúgy.
13/47 Cortez70 válasza:
Nagy súlyos edzés kell. Naturalban akkor izmosodsz ha erosodsz is. Nokedli súllyal nem lesz izom. Nem a bedurranastol fejlodsz. Ezeken gondolkozz el.
14/47 anonim válasza:
Céltól függetlenül is az alacsony ismétlés (4-8) kell.
15/47 A kérdező kommentje:
Bemelegitek..de mikor guggolok.. erzem h szakadok...de megsem erzem h bedurran a fenekem ...de ha labemelest vegzek akkor erzem h a fenekem bedurran.fekudj oldalraa es emeld a labad felfele es vissza..egyszeru
2017. jún. 6. 11:58
16/47 A kérdező kommentje:
Jaa okeyh..most lattam a kommenteket..koszonom
2017. jún. 6. 12:00
17/47 anonim válasza:
Nem azert kerdeztem, hogy mi a celja, mert ahhoz akarok edzestervet szabni. Lehet egy elerhetetlen celt kerget.
18/47 anonim válasza:
Nem neked mondtam fél éve, hogy jó segged van? Most megint megdicsérem.
19/47 A kérdező kommentje:
En csak vastagabb izmosabb labakat szeretnek.. na meg feneket.. vagyis mindent... :))
2017. jún. 6. 12:32
20/47 anonim válasza:
Linkelj egy kepet, hogy milyen formara gondosz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!