Meleg vízben jobban lehet izmosodni?
Figyelt kérdés
Reggel megmértem magam és 84 kg voltam. Utána elmentem fürdeni és kb. 2 órát ültem meleg vízben. Megmértem magam és ekkor már 87 kg voltam. A meleg víz pozitív hatással van az izmosodásra vagy most ez szerintetek mitől lehet?2017. jún. 4. 17:43
3/8 anonim válasza:
Bárcsak ilyen egyszerű lenne izmosodni. :D
A testsúly simán ingadozik 2-3 kilót a nap folyamán. Eszel, iszol, vizet kötsz meg, wc-re mész.
Plusz a mérlegek sem mérnek egyformán. Sőt, akár ugyanaz a mérleg mást mutat a lakás különböző pontjain.
Hetente egyszer mérd magad, ugyanott, ugyanazzal a mérleggel! Reggel, wc után, de reggeli előtt!
4/8 Cortez70 válasza:
Tetszik, hogy valaki mindig komolyan válaszol a trollkérdésekre. :)
5/8 anonim válasza:
Cortez, mert soha nem tudhatom, vajon troll, vagy tényleg ennyire tudatlan???
Lehet, a fogyis témakörből tévedt ide...
7/8 anonim válasza:
csak dagattab lettél -.- ettől hogy lettél volna izmosabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!