Team Suleiman féle módszerben milyen etrended hasznalnak?
Figyelt kérdés
Mindig csak az edzesrol van szo, nagy suly, keves gyakorlat stb. De az etkezesrol kb. Meg semmit nem olvastam tole.2017. jún. 1. 17:58
21/25 anonim válasza:
Te meg itt vagy a helyi okoskodó. De hiába vetted le a neved(montypie) még mindig felismerni azt az undorító hülyegyerek stílusod. Nem is csodálom, hogy miért utálnak ennyien.
22/25 anonim válasza:
Ez nállad egy ilyen standard komment te csicska, amit folyton copy paste nyomatsz.
23/25 anonim válasza:
Látod, mondtam kvra irritáló vagy. Állandóan beszólsz mindenkinek, aztán csodálod, ha utálnak.
24/25 anonim válasza:
Nem szólók be csan az ilyen idiótáknak, mint te akik nem érzik hol a helyük.
25/25 anonim válasza:
Azért szóltál be, mert leírtam, hogy mennyivel szálkásítok. De csak arra próbáltam rávilágítani, hogy suleiman lehet, hogy koxol. És itt nem csak arra gondoltam, hogy mennyivel szálkásít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!