Team Suleiman féle módszerben milyen etrended hasznalnak?
Figyelt kérdés
Mindig csak az edzesrol van szo, nagy suly, keves gyakorlat stb. De az etkezesrol kb. Meg semmit nem olvastam tole.2017. jún. 1. 17:58
11/25 anonim válasza:
Nekem csak heti 3 edzés van. Ennél többet nem mozgok, szóval se aerob, se kardió, se semmi, csak edzés. És így megy le rólam heti 1kg, 3000 kalóriával.
12/25 anonim válasza:
Ember, ki a fszt érdekel rólad mennyi megy le mennyi kalóriával. Nem zavar, hogy nincs 2 egyforma ember? Tök irreleváns te mennyivel fogysz, meg ő mennyivel tud fogyni.
13/25 anonim válasza:
Be kell szólni, meg kötekedni kell, mert azt hiszed ettől okosabb leszel. Én arra próbáltam utalni, hogy lehet, hogy cuccos, mert több rajta az izom, mint rajtam és többet is edz mint én. De kb. fele annyi kalóriával szálkásodik, hogy az izmát megtartja. De szóljál be, mert az agyoniskolázott fejed csak akkor örül. ÉS képzeld, tudtam, hogy nincs 2 egyforma ember.
14/25 anonim válasza:
Itt egyedül te okoskodsz, hasonlítgatod a tested a suleimanhoz értelmetlenül.
15/25 anonim válasza:
Nem hasonlítgatom magam senkihez, de olyan nincs, hogy valaki nagyobb nálam, többet mozog és kb. fele annyi kalóriával szépen szálkásít úgy, hogy az izmát is megtartja.
16/25 Cortez70 válasza:
De van olyan. Nekem is elég volt mindig is 2000 kcal.
17/25 anonim válasza:
Hát akkor lehet, hogy én vagyok a csodagyerek. 3000 kalória mellett, 0 mozgással, megfelelő fehérjebevitel mellett csökkent az erőszintem.
Más meg kb. fele ennyivel, több mozgással tud szálkásodni úgy, hogy nem veszít se az erejéből, se az izmából.
18/25 Cortez70 válasza:
Senki nem csodagyerek, csak mások vagyunk, más anyagcserével. Nem kell ezt túldramatizálni.
19/25 anonim válasza:
De érted előbb leírja a hüdös gyökér, hogy ő tudja, hogy nincs két egyforma ember, aztán kijelent, hogy nincs a földön olyan aki úgy müködhet mint a suleiman. Ez mekkora idióta.
20/25 anonim válasza:
Meg te nem hasonlítgatod magad, mégis folyamat azt irogatod nálad mi, hogy működik, mintha te lenníl az etalon bmeg akiből minden emberi lény működéset le lehet vezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!