Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Csigás kondigép esetén milyen...

Csigás kondigép esetén milyen köteleket, csigát használnak?

Figyelt kérdés

Milyen kötélen illetve csigákon érdemes gondolkozni?

Csinálnék egyet. (Tudok hegeszteni, nem légből kapott ötlet.)

2017. márc. 29. 13:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Legegyszerűbb ha elmész valahova megnézni. A kötél acélsodrony, régebbi oldschool gépeken vastagabb, az újabb hoist-okon például szerintem véknyabb és fekete polimer borítása van. Ilyen gépeken talán műszaki polimerből készült csigák vannak már, de a régebbieken acél, és persze csapágyazva, illesztve van.
2017. márc. 29. 15:08
 2/3 A kérdező kommentje:
O profilú tolókapu görgőt vajon lehet használni csigaként?
2017. márc. 29. 15:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát, függ a kialakításától is, igazábol a legeslegfontosabb, hogy ne akadozzon, ez a csapágyazáson fog múlni, azon felül, hogy a sodrony felülete nincs megsérülve, és a görgőé sincs. Eggyel kevésbé fontos dolog, de még mindig idegesítő, ha a kötél könnyen kiesik a csigából, és mindig vissza kellene rakni, szerintem a kapugörgőnél ennek fennáll az esélye mert nem elég mély a vályat rajta. Azt is fontold meg, hogy milyen merev sodronyt használsz majd, egy merev sodrony könnyebben kiesik a helyéről, és szerintem nagyobb átmérőjű görgő jobb hozzá.
2017. márc. 31. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!