Mi a különbség a kettő kondigép között?
Ezt a gépet szeretném mert negatív állás is van benne de szeretnék más véleményét is ki kérni [link]
Mert félek hogy gyenge a támlája És ezért néztem egy másikat csak annak sajna nincs negatív állása [link]
Mert ami volt padom az a 2. hoz hasonlít de annál a támlája kétoldalt ment Zárt szelvény és magasság állításnál is a pad a fő rúdra terhelte a sújt egy kis csap be helyezésével nem pedig egy kis kereszt rúdra amit rakosgatok .
Ezért szeretném megtudni tőletek hogy menyire maszívak ezek és a támláik ?
Nekem mindkettő egy kaptafának tűnik. Gyenge ez a vékonyka rúd ami elvileg majd megfog tartani téged a súllyal együtt. Meg úgy az egész gagyinak tűnik. Szerintem az ilyen mindent hegesszünk rá és adjuk el mint univerzális edzőgép mindig rossz döntés.
Itt van ez, az egyik oldalon böngésztem. Kicsit drágább, de ez már rendesen adja mellre. A tárogatás rész amúgy is egy vicc, azt lehet egykezesekkel, de nem csak hogy lehet, hanem nem is ártana azokkal. Ha beleütközik az állványzatba akkor max lejjebb csúszik az ember lelke.
A beépített scotpad pedig szintén egy vicc, mert szerintem teljesen kényelmetlen. Valamint, azt is lehet egykezes súlyzóval a háttámlán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!