Ezért nézik le sokan a súlyzós edzést?
hmmm gyerekek ha látnátok egy olimpikont konditermi "kiegészítő" edzést csinálni, seggre ülnétek, és azon csodálkoznátok el a legjobban, hogy egy - két "gyúrós" srác nem nyomja így.
pl a montisok, országúti kerékpárosok 3-400 kg lábtolózás brutál ha azt vesszük, hogy nekik ez "csak" kiegészítés, érjtük?!
amúgy az edzés 90% a klubbéletet él a teremben, mint a suliban, amikor maradtál délután napköziben.... , vagy a játszótéren bandáztál, sokaknak ez a konditerem
normálisan, füles a fejed, bemész, öltözőben dobsz egy szia-t, a teremben egy sziasztok-ot, és amikor mész haza ismét elköszönsz, ez a maximum kommunikáció, ami elvárt egy edzésen.
Phoenix, olvasd el még 1x amit írtam, pont hogy értem.
a lábtoló alat "hárdkór" megszakadni képes, szabálytalanul rángatozó 16 éveseket ne vegyük ide...., én szabályos, jól kontrollált és kivitelezett, intenzív edzésmunkáról beszélek.
nem nézi le az olimpikon a testépítőt, csak nem lehet összehasonlítani a kettőt, és attól, hogy pl az illető futó vagy bringás, lehet , hogy ő nem csak úgy "kondizgat"..
míg aki gyúr, testépítő és ez lenne a fő száma nem edz olyan keményen, hanem selfie-zik, meg társasági életet él a teremben, magyarul pofázik, mint a lejárók 95 %-a, azért szerencsére mi boldog kevesek tudjuk mit jelent normálisan edzen ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!