Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért utálják sokan Zyzzt,...

Miért utálják sokan Zyzzt, Jeff Seidet, Pumped Gabot, illetve a többi aestheticses arcot?

Figyelt kérdés
2017. máj. 30. 20:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én nem nagyon "ismerem" őket. De azt utálom legjobban, amikor látszik, hogy koxol, de beakarja mesélni, hogy natúrba nyomja.
2017. máj. 30. 20:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A viselkedesuk es a nagyarcuság miatt...
2017. máj. 30. 21:07
 3/6 anonim ***** válasza:
87%

Ahogy én észrevettem ezekért-

Zyzzt azért mert neki a csajozás a buli volt az első és ehhez épített fel egy páva külsőt.Nem pedig a sportról az étrendről meg az egészséges életmódról papolt.Neki az edzés csak egy eszköz volt a magamutogatáshoz nem pedig egy elkötelezett sportember képét hozta.

Jeff Siedet azért mert pofátlanul hazudik egyfolytában,hogy naturál és ezzel átveri megvezeti a laikusokat és becsapja a kezdő sportolókat hiú ábrándokat keltve bennük.És azért mert túl sok képen van együtt 8-10 másik félmeztelen férfival ölelkezve mosolyogva,ami egy heteróban egy idő után gyomorforgató érzetet kelt.

Pumped Gabót pedig azért mert homoszexuális filmekben dugott pasikkal,egy férfi prostituált.Egészséges lelkületű ember ilyet nem tesz,vagy ha igen akkor legalább nőkkel kefél a kamera előtt,nem férfiakkal.

2017. máj. 30. 23:04
 4/6 clint ***** válasza:

Utolsó...

Lelkemből beszéltél

2017. máj. 31. 03:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Mert homokládák.
2017. máj. 31. 10:52
 6/6 anonim válasza:
mert haters are jelly
2017. aug. 29. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!