Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tényleg káros a fehérje?...

Tényleg káros a fehérje? (nyílván nem, de vázolom)

Figyelt kérdés
Tehát testépítéssel foglalkozom hobbi szinten jó néhány éve...A lényeg,hogy voltam a napokban üzemorvosnál munka miatt,ahol az orvos ugye megkérte,hogy vegyem le a pólom...Ekkor az asszisztens csaj rámnézett és kérdeztem mit sportolok meg,hogy szedek-e étrendkiegészítőt,mert az nagyon káros...Én hazudtam neki,hogy nem,csak az étkezésemre figyelek,mert nem akartam hallgatni a hülyeségeket,hogy ez káros.Szóval szedek,edzés után gyorsfelszívódású tejsavó fehérjét gyors ch val,meg esetleg nap közben,ha munka miatt nem jut időm szilárd kajára..A lényeg,hogy valamíért mégis felébresztette bennem azt,hogy lehetséges,hogy káros tényleg,én meg már jó ideje használom..Míért mond ilyet egy doktornő,mert ő is doktornő,ha eddig mindenhol az megy,mármint a hozzáértőknél,hogy ebben nincs semmi káros...Nyílván hétköznapi emberektől már megkaptam,hogy atól vagyok izmos,fúúúú,de ezzel nem fogllkoztam.De valamíért ez most kicsit piszkálja a csőröm,hogy mivan,ha mégis...
2017. máj. 31. 16:35
1 2
 1/14 Lazy Lover ***** válasza:
nem káros! de itthon minden agyhalott orvos azt mondja káros...
2017. máj. 31. 16:39
 2/14 Cortez70 ***** válasza:
Mennyiségfüggő ez is. Ha a porral együtt is nem túlzott a fehérje beviteled, akkor nincs nagy gond. Legalábbis a fehérje mennyiséggel. Viszont a protein tapkiegek nagy részében jelentős édesítő és színezék mennyiseg is van, így nem erre kell alapozni a napi bevitelt.
2017. máj. 31. 16:45
 3/14 anonim ***** válasza:

ha gép előtt dolgoznál, lyukacsos szemüeget ajánlana minden évben

Ezek azt hiszik az összes led monitor ugyanolyan, mint a régi crt tv -k.

Szerinted amikor diplomáztak a káros zsíros kolbászon és a kapálás technikáján kívűl milyen gyakorlati oktatás lehetett.

És nincs titkos orvos találkozó se ahol titkos megbeszélések vannak a káros fehérjéről

2017. máj. 31. 16:50
 4/14 anonim ***** válasza:
Sokszor leirtam mar, de leirom megint: Vervetelen voltam, a vesefunkciom elterest mutatott. Az orvos az mondta, ne szedjem/egyem a feherjeport, es par het mulva nezzuk ujra. Ketelkedtem benne, de csinatam, amit mondott, elhagytam a feherjeport, de az egesz napi feherjebevitelem ugyanannyi maradt. Par het mulva ujra neztuk, es minden tokeletes volt.
2017. máj. 31. 18:28
 5/14 anonim ***** válasza:

én egyszer lázas lettem és nem edzettem, nem szedtem fehérjét :D és elmúlt a láz.

Akkor a fehérjétől lázasak is leszünk??????????????????

hülyeséget terjeszthetsz, csak ne lepődj meg, ha kiröhögnek

2017. máj. 31. 20:31
 6/14 anonim ***** válasza:

Juliusban volt az elso vervetel, ami elterest mutatott, mar akkor is mondtak, hogy el kene hagyni a feherjeport, de kinevettem oket. Decemberben megint volt, es meg mindig elterest mutatott, ekkor ugy voltam vele, probaljuk meg akkor, es erdekes modon, par het mulva minden tokeletes volt.

En is ugy voltam vele ezelott, mint te, aki rosszat mert mondani a feherjeporrol, meg tudtam volna olni.

2017. máj. 31. 20:46
 7/14 anonim ***** válasza:
57%
szerencsés vagy hogy van időd pár hetente vérvételre menni
2017. máj. 31. 20:56
 8/14 anonim ***** válasza:
Nem unalmambol teszem.
2017. máj. 31. 21:11
 9/14 anonim ***** válasza:
Más porral próbáltad?
2017. máj. 31. 22:04
 10/14 anonim ***** válasza:
A laktóz és a magas inzulinválasz miatt nem a legelőnyösebb hosszú távon a tejsavó fehérje.
2017. máj. 31. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!