Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Írnátok otthoni testedzés...

Írnátok otthoni testedzés gyakorlatot?

Figyelt kérdés
elszeretnék itthon kezdeni edzeni. nekem inkább az erő ami számít nem a szépség, persze azért valamennyire szeretném hogy meglátszódjon. jelenleg van itthon kb 15 kiló 1 kezes súlyzóm. esetleg oldalt ahol vannak ilyen tippek tanácsok (és jók mert találtam de az sztem hü..eség...
2017. máj. 26. 10:06
 1/4 Cortez70 ***** válasza:
Kezdőknek heti 3 napos teljes testes edzés kell. Guggolas, fekvenyomas (ha csak egy egykezes sulyzos van, akkor fekvotamasz), evezés, vállból nyomás, bicepsz állva, tricepszre tarkohoz engedés, hasprés, egylábas vadlizas. Mindenből 3-4 sorozat.
2017. máj. 26. 10:10
 2/4 A kérdező kommentje:
gondolom youtub-on fent vannak hogy kell szabályosan végezni ezeket a gyakorlatokat...
2017. máj. 26. 10:19
 3/4 Cortez70 ***** válasza:
Fent, meg a bodybuilder.hu oldalon is megtalálsz az edzés részen minden gyakorlatot, leírásával, videóval.
2017. máj. 26. 10:26
 4/4 Cortez70 ***** válasza:

Pl:

[link]

2017. máj. 26. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!