Tudtok mondani tricepszre jó gyakorlatokat?
A tricepszemmel mindig bajom volt, ugyanis nem találok rá semmilyen gyakorlatot.
Otthon edzek, így a csigás gyakorlatok nem jöhetnek szóba. Szűknyomást nem tudom normálisan végrehajtani, hiába próbálgatom, úgy érzem, mint ha vállból nyomnám a súlyt. Tolódzkodásból 1 ismétlésre sem vagyok képes.
A fej mögötti tricepsz nyújtáshoz kevés a súlyom, nem fér több a kézi súlyzóra. Ha egy kézzel csinálom, akkor pedig bántja a vállamat, kényelmetlen neki. Már csak a koponyatörő maradt, de az is olyan, mint a szűknyomás. Nem tudom normálisan kivitelezni, úgy érzem, hogy mozog közben a felkarom.
Milyen gyakorlatot csináljak tricepszre?
Erről az jut eszembe, hogy nálunk a suliban pár lány azzal az indokkal csináltatott felmentést tesiből, hogy gyenge a karja.
Ha nem tudsz egy gyakorlatot jól megcsinálni, akkor meg kell tanulni jól csinálni és nem kifogásokat keresni.
Ha mindig minden kényelmes lenne, nem fejlődne tovább az emberi szervezet és elpusztulna.
"És szerintetek inkább a homlokra engedést, vagy a szűknyomást válasszam?"
Homlokra engedést. Rendesen hozza a tömeget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!