Kik azok a testépítés kategóriában ilyen komoly válaszokat írnak?
Itt van a Béla, de nem az aki a strandra pumpálgatós kérdésnél írt, mert csak utánozni akarta, hanem az eredeti, aki ha jól tudom kidobó, meg erőemelő, vagyis ezt írta magáról.
Akkor pár napja feltűnt a jocó a kőműves, ott is lehetett látni, hogy konyít a testépítéshez, csak úgy adta elő, mint aki a fizikai munkát nézi a legnagyobb dolognak.
vagy itt a mai csávó, az is valami testépítő, és egy komoly választ írt, hogy ő miként szokott a strandszezonra bekészülni.
Nem lehet hogy ezek mögött valamelyik komolyabb testépítő van, aki edzés közben unalmában ideírkál, és a haverjaival közben jót röhögnek?
Nem akartam konkrét nevet írni, de így ha már valaki leírta, én is arra tippelnék elsőnek.
vagy valamelyik cutlerben edző keménygyerek, ha jól tudom a Béla erőemelő,kidobó is ott nyomja.
Egyszer el is akartam menni megnézni, mikor írta, hogy délutánonként lenn van a haverjaival.
Csak mindig azt mondja, hol itthon van hol külföldön, meg elég ritkán is ír ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!