Van értelme? Komoly válaszokat kérek!
Figyelt kérdés
18 éves vagyok 15 éves korom elott kezdtem el edzeni (Testépítés) Teljesen naturál . kb 40 kg lehettem (csont és bor ) nagyjából a 3 év alatt felszedtem 40-kg-t és picit formáltam magam és elindultam egy naturál versenyen sajnos csak harmadik lettem . Az étrendem teljesen rendbenvan mielott kérdeznétek és az edzéstervem is . Szeretnék komolyabb szintre lépni és elszeretnék kezdeni egy danabol kúrát. mennyire veszélyes ha kozben ellensúlyozom a dolgot? Vitaminok ásványi anyagok máj és vese védo ! Lehet ellensúlyozni annyira hogy kevés káros hatása legyen?2016. júl. 22. 21:30
1/11 anonim válasza:
Felejtsd el a Danabolt..hogyha már szteroidokon töröd a fejedet,akkor legalább valami komoly és hatásosat használj,ne a legutolsó cigány koxot. De mivel még csak 18 éves vagy,így nem ajánlom..várj még egy pár évet és gondold át az egészet,hogy megérné-e,van-e olyan komoly már a forma naturálon is,egy negyedik,ötödik helyért fölösleges bekoxolni.
3/11 anonim válasza:
azért 3 év alatt odáig el kéne jutnod, hogy minimális szinten érts a szteroidokhoz. ha cuccolni akarsz, akkor heti 500 mg tesztó, 12 hétig, vagy szuszi, igy nem fontos a kickstart, vagy ena vagy cyp, viszont akkor kellene első 4-5 héten napi 40-50mg meta.
4/11 Cortez70 válasza:
Aki 3 éve edz és versenyzik is annak eszébe nem jut danabolt nyomni. Tablettás fos. Tehát trollkérdés. Ennyi.
6/11 anonim válasza:
de, eszébe jut, csak nem magába. nagyon sokan metáznak, akár 10 év edzésmúlttal is.
7/11 A kérdező kommentje:
Koszonom az értelmes válaszokat!
2016. júl. 22. 21:41
9/11 anonim válasza:
sokan simán beraknak első pár hétre propit ena mellé, igy amig felszabadul a hosszú észter, addig ott a rövid.
viszont én sok fórumot olvasok, és most nem is arról volt szó, hogy mi a jobb vagy egészségesebb, hanem hogy mit használnak sokan... és igen, nagyon sokan szemes metáznak, olyanok is, akik tisztába vannak vele, hogy mennyire szemét.
sőt! sokan imádják, brutál erőt és kickstartot ad.
10/11 Cortez70 válasza:
De ő magában gondolta. Szerinted ért hozzá? Na leszarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!