Van értelme? Komoly válaszokat kérek!
Figyelt kérdés
18 éves vagyok 15 éves korom elott kezdtem el edzeni (Testépítés) Teljesen naturál . kb 40 kg lehettem (csont és bor ) nagyjából a 3 év alatt felszedtem 40-kg-t és picit formáltam magam és elindultam egy naturál versenyen sajnos csak harmadik lettem . Az étrendem teljesen rendbenvan mielott kérdeznétek és az edzéstervem is . Szeretnék komolyabb szintre lépni és elszeretnék kezdeni egy danabol kúrát. mennyire veszélyes ha kozben ellensúlyozom a dolgot? Vitaminok ásványi anyagok máj és vese védo ! Lehet ellensúlyozni annyira hogy kevés káros hatása legyen?2016. júl. 22. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!