Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A ti termetekben is sok ilyen...

A ti termetekben is sok ilyen van?

Figyelt kérdés
Akik több óráig lent vannak, mégis edzeni alig edzenek (de a gépet lefoglalják), helyette telefonálgatnak, facebookoznak, vagy éppen a pultos csajt fűzik?
2017. máj. 18. 23:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
az icf minimum 1.5 óra, van akinek 2, ha te lenyomod 40 perc alatt akkor nem csináltál semmit
2017. máj. 19. 12:17
 12/15 anonim ***** válasza:
Hasonló felépítésű edzésem van, és tényleg 1,5 óra a minimum, de inkább 2. Csak a láb edzése 40 perc.
2017. máj. 19. 12:21
 13/15 anonim ***** válasza:
50%
Nem zavar. Odamegyek, ha tobb mint 10 perc vagy éppen a "fuu, nem tudom még sok" a válasza, akkor beszállok. Akkor is, ha nagyobb, mint én. Akkor is, ha grimaszol. Ha tud nyomni 200 kilot, akkor par huszas ledobalasa nem nagy cucc.
2017. máj. 19. 13:24
 14/15 anonim ***** válasza:
Nálunk is:( meg a szelfis pitsák tömkelege... Meg aki a cuccával foglal több gépet egyszerre. De mivel nincs saját konditermem, igy muszaj vagyok ezekhez vmilyen szinten alkalnazkodni
2017. máj. 19. 13:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Én is az ICF-et csinálom. Az edzés kb. 2-2,5 óra, attól függ, hogy "A" vagy "B" nap van. Ha még beleszámolva a bemelegítést és a nyújtást, akkor durván 3 óra egy edzés. És nem kell hülyét kapnod, mert fejlődök, izmosodok. Szinte minden edzésen emelem a súlyt, pedig már csak pár kg kell és ott tartok, amit a program ír. Amúgy 5-6 percesek a pihenőim.
2017. máj. 19. 18:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!