Dobhatom ki az egykezes sulyzot?
Rendeltem egy 28 kg-os sulyzot,ami ma erkezett meg...
22 ezer forint volt...
Igy nez ki : [link]
Ezt nagyon csunyan beneztem,mert sokkal nehezebb mint gondoltam...
Tudom cserelheto tarcsasat kellett volna vegyek,de mar keso banat...Ezek utan mar nem veszek tobbet semmilyent az tuti...
Az egyetlen gyakorlat amit valamennyire tudtam csinalni vele,hogy felterdepeltem az agyra es emelgettem mellette egy kezzel...ezt meg elveztem is,csak az a baj hogy ugy meghuzodott a derekam,hogy alig tudok most ulni...
Jelenleg a kondiciom nagyon gyenge...
Most 2-3 honapig majd nyomom a fekvotamaszokat...
Utana maj elovehetem a sulyzot es alapos bemelegites utan probalkozhatok ismet ezzel a gyakorlattal...?
Vagy dobhatom ki,mert amugy sem sokat er ez az 1 gyakorlat tipus a derekgyilkolason kivul...?
Rendeltél egy azaz egyetlen darab súlyzót? Az munka...
Ráadásul honnan jött az ötlet, hogy pont 28 kg legyen?
Hirtelen nagyon kevés gyakorlat jutott eszembe, amihez elég lenne egyetlen ilyen nehéz súlyzó... Szumófelhúzás. Fűrész, esetleg egy maszek T-rúdas evezés szerű gyakorlat. s nagyjából ennyi.
13 évesen kaptam egy 20kg os súlyzót, alig bírtam megemelni a földtől, nemhogy bármit csinálljak vele...
Azt csinálltam akkoriban, hogy beraktam egy akviófilmet, aztán "gyúrtam" esténként...
Meg se fordult a fejemben, hogy ne használljam a súlyzót, mert nem bírom azt el...
1kézzel nem tudtam bicepszezni, hát csinálltam 2kézzel erőlködve... hanyatt feködtem összefogtam a 2 kezemmel és kinyomtam... aztán guggolatam vele, fél év alatt odáig jutottam, hog fél kézzel kinyomtam a fejem fölé... én voltam a legnyeszlettebb az osztályban előtte, 8.év végére én voltam a legerősebb.
Szerintem nem venne meg senki,de mar mindegy...
Mondtam,hogy nagyon csunyan beneztem...
Nem neztem elegge utana a dolgoknak elotte es elhamarkodott dontes volt...Mindenkinek volt ilyen valamilyen formaban...A lenyeg hogy tanuljak belole...
Felkeszitem a testemet es majd fureszezesre fogom hasznalni szabalyos testtartassal hogy ne keszitse ki a derekam,mint a tegnap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!