Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fehérje vagy tömegnövelés?...

Fehérje vagy tömegnövelés? Mit kell ennem és hogyan edzek? Kezdő vagyok (Többi lent)

Figyelt kérdés

[link] Kb. Ilyen test alkatot szeretnék én is elérni csak kicsit kockásabb hassal.

15 éves vagyok, 175cm, 57kg (Vékony szerintem)

Ez szálkásitás vagy tömegnövelés ami a képen látható?

Melyiket használjam ha ilyen cél-t szeretnék elérni? Tömegnövelő vagy Fehérje? Vagy először tömegnövelő és utána fehérje?

Nem ehetek akármit? Hogyan csináljam?

A növekedésben nem fog gátolni?

Forduljak személyedzőhöz?

Nem szeretnék merev lenni. Csak kicsit erősebb és testesebb.

Előre is köszönöm az értelmes válaszokat.

2017. máj. 14. 23:45
1 2 3
 11/21 Cortez70 ***** válasza:

Mert sok cukorral inzulin rezisztencia alakulhat ki, súlyosabb esetben cukorbeteg is lehetsz idővel.

Ha tapkieggel együtt van meg a napi makróbevitel és ebből utána leveszed a a tapkieget, akkor azt a plusz kalóriát is elveszed amivel fejlődtél. A tomegnovelovel beviszed mondjuk 500 (csak példa) kalóriát, de sima fehérjével csak 200-at, akkor elveszik a 300 kalória amit adott a tömegnövelő szénhidrát tartalma. Ha ezt pótold sima kajaval akkor fejlodsz. Ha nem pótolod akkor mínuszban leszel, nem fogsz fejlődni. Vagod már? És azt is Vagod, hogy nem egy tapkiegen múlik hanem a z egész napi össz kaján. Ha eleget eszel sima kjabol akkor tapkieg sem kell. Remelem így már érted.

2017. máj. 19. 04:49
 12/21 A kérdező kommentje:
Megértettem. Köszönöm a válaszod. Van egy youtube videós aki egy csomó mindent elmondd az edzésről és hogy hogyan kell enni mellé stb. Most már értem miről beszélsz. De nekem ez egyedül nem fog menni szerintem kérek segitseget valami személyedzőtől aki segit össze állitani éttrendet meg ilyeneket.
2017. máj. 19. 04:56
 13/21 Cortez70 ***** válasza:
Nem nehéz dolog pedig. Mondjuk egy jó edző sokat segíthet az igaz.
2017. máj. 19. 05:43
 14/21 A kérdező kommentje:

Nem tudsz valami jó minőségü tömegnövelőt ajánlani? Amibe kevés cukor van mert én találtam egy tök jót mert jár hozzá +-ba egy shaker, csak 20g.

Tápanyag információ:

Egy adag (200 g) - 4 mérőkanál / 100g

adagok száma: 35

Energia érték

3177 kJ - 749 kcal / 1596 kJ - 376 kcal

Fehérje 40 g / 20 g

Szénhidrát 136 g / 68g

ebből cukor

20 g / 10 g

Zsírok 5 g / 2,5 g

ebből telített

3,2 g / 1,6 g

Rost 2 g 1 g

Nátrium 0,2 g / 0,1 g

Összetevők: szénhidrát-komplex [maltodextrin, glükóz, kukorica keményítő (Vitargo ®)], a fehérje komplex [tejprotein-koncentrátum, savófehérje koncentrátum (Carbelac ®), író, tejsavófehérje-izolátum (Isolation ®), hidrolizált savófehérje, hidrolizált savófehérje izolátum (Optipep ™), hidrolizált kazein (PeptoPro ®)], kakaó, sűrítő (xantán-gumi), ízesítőszer, színezék (E150c 1,2,3, 4,5,6 a béta-karotin, cékla - koncentrátum por 7).

2017. máj. 26. 18:09
 15/21 Cortez70 ***** válasza:

Ez még jobb, összetett ch van benne, arpa és zab.

[link]

2017. máj. 26. 19:18
 16/21 A kérdező kommentje:
Köszi segitséget!
2017. máj. 27. 13:30
 17/21 A kérdező kommentje:

És ezt is turmixosan kell megcsinálni nem?

Ha igen akkor vizzel vagy tejjel igyam inkább?

2017. máj. 27. 13:35
 18/21 A kérdező kommentje:

Illetve még azt szeretném kérdezni, hogy ahova járok kondizni, ott elvileg van a kondinak külön személyedzője aki segitene összeállitani edzéstervet+1alk személyedzés(megmutatja hogy kell használni a gépeket).

Az edzés tervben benne van az is, hogy mi lesz az étrendem? Mert nekem inkább étrendbe kéne segiteni és akkor ott tudnám még megkérdezni h fehérjéből mennyit? tömegnövelőböl mennyit? stb.

vagy az csak az hogy, milyen gyakorlatokat csináljak?

Esetleg nem tudsz valami olyan személyedzőt mondani aki, XI. ker környékén segitene pénzért? És hogy ebbe a kondiba jönne ahova én járok. És összir egy étrendet+edzéstervet+1alk megmutatja hogy kell kondizni?

2017. máj. 27. 13:43
 19/21 A kérdező kommentje:
Vagy jó lesz az ahova en járok kondizni, annak a személyedzője?
2017. máj. 27. 13:44
 20/21 Cortez70 ***** válasza:
Nem ismerek ott edzőt, de tuti láz aki segít. És az étrendben is adnak tanácsot. A turmixot inkább vízzel igyad, nem kell a sok tejcukor.
2017. máj. 27. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!