Ez az edzésterv szerintetek mennyi időt vesz igénybe?
2017. máj. 11. 11:20
1/9 anonim válasza:
Mi sok?
Max 40 perc... de ha csak a padot foglalni mész a terembe az 5perces pihenőiddel, akkor 2óra...
2/9 A kérdező kommentje:
Csak feltettem egy kérdést, nincsenek 5 perces pihenőidőim. Okosan válaszolgassál tesa.
2017. máj. 11. 12:07
3/9 anonim válasza:
teljes test tervek másfél órásak átlagban, az első kretén
inkább icf5x5-öt csinálj, kevesebb gyakorlat, ugyanúgy másfél óra kb de sokkal jobb
4/9 A kérdező kommentje:
Megnézem, köszi.
2017. máj. 11. 12:57
5/9 anonim válasza:
Hát ha neked 3*12 es sorozatokból 7 gyakorlat neked 1.5 óra, akkpr nem én vagyok a kretén...
6/9 anonim válasza:
Egyébként meg belinkelnek egy cikket osztott edzésről, de valahogy teljestestnek nézed és én vagyok a kretén?...
7/9 anonim válasza:
Meg kezdőnek icf 5*5 -ajánlgatsz... de én vagyok a kretén...
8/9 anonim válasza:
Nálam 10 gyakorlat megy teljes test edzés, megvagyok 1,5 óra alatt. De nem vagyok kezdő.
9/9 anonim válasza:
te vagy a kretén, az icf5x5 kezdőknek lett irva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!