Ez így jó ötlet?
Sziasztok!
Itthon szoktam edzeni, sajátsúllyal és + súllyal is. Ez jó edzésterv lenne, mert újítani szeretnék:
Nap A:
Fekvőtámasz-4x12
Tárogatás-3x12
Húzódzkodás-3xmax
Evezés-3x12
Olademelés-3x12
Vállból nyomás-3x12
hasazás
Nap B:
Guggolás(egylábas+súly)+kétlábas-3x15
Vádli állva,ülve-3x50
Bicepsz állva-3x12
Kalapács bicepsz-3x12
Tricepsz fej felett-3x12
Homlokra engedés-3x12
Valóban hülyén jön le, bocsi :)
Van egy ilyen házilag összetákolt, de biztonságos pad féle. Ugye a homlokra engedéshez használt súlyt odatudom vinni magamnak, mert az nem oly nehéz, de fekvenyomáshoz nem tudom magamnak odavinni meg ilyenek
Köszönöm a válaszokat!
Eddig csak sajátsúllyal edzettem, de ott már olyan ismétlésszámokat kell alkalmaznom, hogy szerintem itt az ideje kiegészíteni az edzést :)
Törzsre is kellene valami... mondjon bárki bármit az a kicsi amit evezés közben kap a törzs hátsó része szerintem édes kevés... felhúzás vagy hiperhajlítás... ha padot tudtál eszkábálni, egy hiperhajlítót is tudsz...
De én egy műanyag ládát pakoltam meg régen cementtel aztán azzal toltam otthon a merevlábas felhúzást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!