Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Keskeny vállöv-re valami ötlet?

Keskeny vállöv-re valami ötlet?

Figyelt kérdés
A helyzet az hogy ektomorf testalkatom van, nincs az a szeles vall csontozatom, hanem keskeny vallaim vannak, tudnatok valami tippet adni, esztetikailag hogyan javitsam a dolgot? Az oke hogy elso hatso oldalso vallra kell edzeni, de ezen kivul nincs valami praktika, hogy ne tunjon keskenynek a felsotestem/vallam?

#váll #Széles vállak #keskeny vállöv
2017. márc. 24. 23:22
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Milyen praktikára gondolsz mégis? Létezne valami varázsige aminek hatására szélesebbé válnak a vállaid, megkímélve ezzel magadat a munkától? Vagy valamilyen orvosi 21. századi csoda-módszer amitől egyszer csak jobban fogsz kinézni? Ilyen praktikákat inkább ne keres, viszont ha például kitömöd a póló alatt valamivel akkor nyilván nagyobbnak fog látszani. Ha szépen tartod a vállaidat akkor szintén esztétikai javulást érhetsz el a rossz testtartáshoz képest. Ha olajat fecskendezel a bőröd alá az még jobb mert akkor póló sem kell. Ezek a trükkök jutnak eszembe hirtelen, mindegyiknek nagy előnye, hogy nem kell keményen edzened, elég csak valamelyik csodás módszert alkalmaznod.
2017. márc. 25. 00:05
 2/6 anonim ***** válasza:
53%
Viccet félretéve az előző választ ne vedd sértésnek, csak arra akartam rávilágítani, hogy a helyes testtartáson kívül nem igazán látom milyen praktika segíthetne. Viszont azt garantálom, hogy ha megfelelő szenvedéllyel, elég keményen és elég hosszú ideig edzel, akkor a kifogás-testalkat ellenére is elérhetsz egy olyan fizikumot amivel a mostani éned abszolut meg lenne elégedve :) hajrá
2017. márc. 25. 00:07
 3/6 Cortez70 ***** válasza:
Nincs. A csontokat nem tudod szélesíteni. Izmot pakolhatsz fel akkor jobb lesz a forma.
2017. márc. 25. 04:25
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi srácok! Zárojelbe mondanám, 4,5 eve edzek, 18 eves vagyok, 75 kg, 184cm, kb 13-14% testzsirral, heti 5x edzek, hidd el, hogy nem akarom kerulni a munkat..:) 8 ismetlesig megyek max olyan sullyal, hogy az utolsot eppen hogy kitudjam nyomni.

En olyanra gondoltam itt peldaul, hogy esztetikailag szelesebbnek tunjek, (lehet hulyeseget mondok ezert is kerdeztem meg) hogy a felsomell specifikus edzes, talan szelesebbnek tunnek, ha mar keskeny vallat kaptam az elettol, vagy talan nagyobb csuklya(?) de ezek feltetelezesek. Az elmult 2 evbe 3-4 naponta vallra edzek, 16kg oldalemeles 8ismetlesnel tartok jelenleg. De annyira idegesit egyszeruen, hogy majdnemhogy igyis van aki szelesebb csontozata miatt ugyis szelesebb h eletebe nem edzett.

Koszi a valaszokat!

2017. márc. 25. 08:31
 5/6 Cortez70 ***** válasza:
Nem tudsz felső mellre edzeni, mert nincs ilyen. Genetika az izomtapadás is. Nagyobb csuklyával pedig pont, hogy szűkebbnek nézne ki a vállöv optikailag.
2017. márc. 25. 08:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha nagyon zavar és lemaradottnak érzed a vállaidat, szerintem vállazhatsz hetente 3-szor is nyugodtan. Nekem ami látványosan megnövelte a vállizmaim méretét az a rúddal történő álló fej fölé nyomás. Youtube on rengeteg jó vido van a helyes technikáról. Emellé pedig ilyen pihenés nélküli oldalemelések, tehát elkezdem 2-5-7-10 kilokkal, csinálok 12 esekkel annyit ameddig elkezd égni, aztán 5 ösökkel párat, aztán 15 ösökkel is amennyi jól esik megint kisebb suly, és utánna nagy és kis suly váltogatva, minimális pihenési idővel. De persze a hátsó vállakat se hanyagold el.
2017. márc. 25. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!