A szenhidrat mennyiség változtatása, "ingadozasa" mennyire jó ötlet?
3 napig kb 30 gramm
És utána 1 napig pedig akár 3x annyi,utána megint 3 napig kevés és 1 nap sok
Persze zab esetleg rizzsel tolnam meg a szénhidrátot
2-es
Ha valamit nagyon akarsz akkor eldozatot hozol érte
Ha nem hozol áldozatot nem is akarod igazán,erről ennyit
Igen mert az étkezésem rendben van és az edzések is rendben vannak
Azt mondta hogy kellene fogynom ilyen étkezés mellett ,de ha mégsem akkor próbáljam meg ezt a lehetőséget
#2: 250 grammtól igen rosszul lennék, 100 is sok. Ez egyéni.
Kérdező, sokaknak bejön az ilyesmi, próbáld ki. Nincs mögötte fix tudomány, miszerint ez csodákat tesz, mivel nem is, egyszerűen van, akinek jobb így, van, akinek természetesen kizárt dolog a 90 gramm, mert neki 300 kell, különben átmegy zombiva, az enerváltabb fajtából.
Rendes étrenddel s kalóriakerettel igenis fogynod kéne, a hintáztatás olyan egetverő nagy változást nem képes hozni.
Nekem merő kényelemből van hétvégén hintáztatva (már csak a zöldségek miatt is... de a kalóriaemelés is jól jöhet), eléggé durva is lenne, ha 2-3 nap ketogén után máris elrontanám az egészet.
De nem hiszek benne, hogy hatalmas különbséget jelent.
Azért szeretik ezt a módszert használni, mert folyamatosan "megleped" a szervezetedet. A diéták többsége azért fuccsol be, mert a szervezet hozzászokik ahhoz az x mennyiségű szénhidráthoz,kalóriához amit beviszel, ezért érdemes változtatni rajta időnként.
Én nem biztos hogy így csinálnám, jobban el tudom képzelni úgy, hogy egy magas nap, egy-két nullás, és közepes napok. De úgy variálod ahogy szeretnéd! :) sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!