Reggelire mennyire jó ötlet zabot enni ha kondizok?
Figyelt kérdés
Sok embertől hallom , hogy testépítés közben akár diéta közben is reggelire zabot esznek amiről ha jól tudom tiszta szénhidrát, akkor itt most nincsen egy kis ellentmondás?2017. jan. 2. 15:31
1/9 anonim válasza:
Mi a baj a szénhidráttal ? A diéta kcal deficit miatt müködik.
2/9 anonim válasza:
Nem az a lényeg, hogy zabot eszik, hanem, hogy mennyit. Diéta alatt nyilván nem kezd majd 200g zabbal.
3/9 anonim válasza:
A legjobb reggel a teljes őrlésű zabpehely, mert lassú felszívódású ch.
Tűzön megpuhítom és banánnal, répával szoktam enni. Utána 6 órán át nem vagyok éhes.
4/9 anonim válasza:
Jogos kérdés.Mert ha egészség oldaláról közelítjük meg,akkor első étkezésre jobb lenne tojás zöldségekkel ami nem cibálja meg az inzulin szintet,és második étkezésre a zab,víz,fehérje.
5/9 A kérdező kommentje:
https://www.youtube.com/watch?v=vYdtdLOl_to&t=347s ha megnézitek őt például a gyümölcsöt kihagyja a diéta miatt mert hogy a cukor nem fér bele de betol annyi zabot akkor a szénhidráttal mi a helyzet?
2017. jan. 2. 16:35
6/9 anonim válasza:
Már írtam, hogy mert lassan felszívódó szénhidrát.
7/9 anonim válasza:
makrók....
meglegyenek a makrók és amiből megvannak annak a minősége is legyen megfelelő, ennyi
8/9 A kérdező kommentje:
tehát ez a zab jobb lehet reggelire mint mondjuk tojás?
2017. jan. 2. 18:32
9/9 anonim válasza:
Nincs olyan hogy jobb vagy rosszabb. Az egész napi kalóriabevitel számít, hogy most azt mikor viszed be és hány étkezés alatt, teljesen mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!