Milyen ötlet reggelire ez a csirkegolyó?
Figyelt kérdés
zabom van, de napi két adag proteinre nincs pénzem, úgyhogy inkább azt az egyet edzés után innám, nem pedig reggel a zabhoz, pedig tudom, hogy úgy lenne jó... naponta reggel 8 tojásra szintén nincs pénzem, mivel még tanulok, de csirkemell mindig van itthon bőven, mert azt mindenki eszi... szóval arra gondoltam, hogy láttam ezt a receptet, ebben van fehérje ugye a csmell miatt, illetve ch is a zab miatt... szerintetek jó ez reggeli? amúgy éppen diétás fázisban vagyok
kösz a válaszokat
http://www.youtube.com/watch?v=lNCkwjOTQsU
2013. ápr. 5. 19:49
1/3 anonim válasza:
Bármilyen csirkemell/soványhús jó!Amíg nem sz@rokat eszel (pizza,hamburger.....),addig szuper!
Reggelire munkába viszem a húst (200gramm) +rizsával (250g),és azt eszem,mert délre már elhűlne... :)
3/3 anonim válasza:
Az a lényeg hogy megfelelo mennyisegu makrotapanyagot juttass be. Hogy te ezt honnan teszed meg tökmindegy. Nincs ilyen varazsetrend hogy reggel zabosfeherje kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!