Hogyan tudom a fekvőtámaszt nehezíteni? Nagyobb terhelés elérése?
Figyelt kérdés
Súlymellényről hallottam.Esetleg ha egy nagyobb tárcsát ráhelyezek a hátamra(20-30 kg) ,akkor az is megfelelő?Sok helyen láttam neten ezt a megoldást.Állítólag jó helyre felhelyezve nem terheli meg a gerincet.(ha a hát felső részére helyezem)2017. máj. 9. 08:09
11/20 anonim válasza:
Mi a rákért nyomorodna le?
A béna fekvenyomásban nem lehet lenyomorodni?
Nem azt írta senki, hogy kapásból 60kg-t dobjon a hátára.
Én is súllyal fekvőzök és semmi bajom :)
12/20 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=KRJITRRLP4Y
Itt van pár tipp
13/20 anonim válasza:
Kell egy eros iskolataska, abba rakod a sulyt, es felveszed a hatadra.
14/20 anonim válasza:
Felesleges súlyozva végezni ezeket, sokszor az ízületek sem szeretik. Inkább nyomj fekve súlyzóval és tolódzkodj saját súllyal gyűrűn.
15/20 anonim válasza:
Na pont az ilyen iskolatáskás agyrém baromságokról beszéltem. Vicc
16/20 anonim válasza:
Akkor nem lenne vicc, ha az iskolataska neve, fekvotamaszostaska lenne? Ha mar a hatadra akarsz sulyt rakni, teljesen mindegy mivel teszed azt, csak maradjon ott a suly.
18/20 anonim válasza:
Ha mar sullyal a hatadon akarsz fekvozni, akkor miert vicc, amit irtam?
19/20 anonim válasza:
Én biztos nem akarok ilyen agyament hülyeséget csinálni.
20/20 anonim válasza:
Kerdezte, hogyan nehezithetne a fekvot, en valaszoltam a kerdesere, engen mar az nem erit, hogy faszsag a kerdezo elkepzelese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!