Kreatin monohidrát helyett mehet első kúrába designer kreatin?
Figyelt kérdés
Olvastam hogy a monohidrátot egyesek nehezen emésztik és valakinél hatástalan. Kezdhetek rögtön valamilyen kevert kreatinnal? Biztosra szeretnék menni. Nincs kedvem kísérletezgetni a monohidráttal amikor közel sem biztos hogy a szervezetem reagál rá egyáltalán. Akkor már inkább kifizetnék több pénzt egy kreatin citrátért vagy piruvátért.2017. máj. 8. 14:21
1/5 anonim válasza:
Ha a sima monohidrát nem használ semmit akkor a dizájner kreatin se fog. Csak mondom.
3/5 anonim válasza:
felesleges
amúgy imádom a "kreatin kúrákat" akkor már lehetne banán kúrátok is komolyan...
4/5 anonim válasza:
"Nincs kedvem kísérletezgetni a monohidráttal amikor közel sem biztos hogy a szervezetem reagál rá egyáltalán."
Amikor használtam, feltöltés nélkül is simán ütött:) Napi egy adagot nyomtam ...
5/5 A kérdező kommentje:
Mi a baj a kúrával? Akkor hogy szedjem? Két pofára amíg tart?:D Ha kihagyom a feltöltést és csak kisebb mennyiséget szedek hosszabb ideig gyakorlatilag akkor is egy kúráról beszélünk.
2017. máj. 9. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!