Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kreatin monohidrát helyett...

Kreatin monohidrát helyett mehet első kúrába designer kreatin?

Figyelt kérdés
Olvastam hogy a monohidrátot egyesek nehezen emésztik és valakinél hatástalan. Kezdhetek rögtön valamilyen kevert kreatinnal? Biztosra szeretnék menni. Nincs kedvem kísérletezgetni a monohidráttal amikor közel sem biztos hogy a szervezetem reagál rá egyáltalán. Akkor már inkább kifizetnék több pénzt egy kreatin citrátért vagy piruvátért.

2017. máj. 8. 14:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha a sima monohidrát nem használ semmit akkor a dizájner kreatin se fog. Csak mondom.
2017. máj. 8. 15:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyetértek az elsővel
2017. máj. 8. 15:54
 3/5 anonim ***** válasza:

felesleges

amúgy imádom a "kreatin kúrákat" akkor már lehetne banán kúrátok is komolyan...

2017. máj. 8. 18:07
 4/5 anonim ***** válasza:

"Nincs kedvem kísérletezgetni a monohidráttal amikor közel sem biztos hogy a szervezetem reagál rá egyáltalán."

Amikor használtam, feltöltés nélkül is simán ütött:) Napi egy adagot nyomtam ...

2017. máj. 9. 09:01
 5/5 A kérdező kommentje:
Mi a baj a kúrával? Akkor hogy szedjem? Két pofára amíg tart?:D Ha kihagyom a feltöltést és csak kisebb mennyiséget szedek hosszabb ideig gyakorlatilag akkor is egy kúráról beszélünk.
2017. máj. 9. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!