Edzés sérülés tükrében. Hogyan tovább?
Mivel anonim oldal leírom teljesen őszintén és kendőzetlenül:
2 éve egy nagyon rossz versenyfelkészülés miatt (kettlebell verseny) aranyerem alakult ki. Olyan súlyos volt anno, hogy végbélrepedéssel párosult.
Mostanra a repedés meggyógyult és az aranyér is visszahúzódott. Azonban a súlyzós edzéseket valószínűleg nem folytathatom olyan intenzitással, ahogy szeretném.
Pl. a nagy súlyokat lehet, hogy el is felejthetem. Akárcsak az olyan alapgyakorlatokat, mint a guggolás és felhúzás. Max. kis súllyal tudnám ezeket úgy csinálni, hogy ne újuljon ki az aranyerem.
Gondolkoztam olyanokon, hogy akkor saját testsúlyos edzésekbe kezdenék bele. Súlymellénnyel.
De mégiscsak a súlyzós edzés az ami érdekel, és a nagy súlyok. (A kettlebell versenyfelkészülés előtt rendszeresen súlyzóztam. És azóta is próbáltam, de fent olvashatjátok, hogy mire jutok, ha nagy súlyokra megyek.)
Hogyan tovább?
Itt valami félreértés van? Nincs olyan, hogy emészthető rost.
Minden növényi rost emészthetetlen. A zab azért jó, mert vízben oldódik és magához vonzza a rossz koleszterint, olcsó, és más egyéb jó oldala is van, de bármely zöldség lehet rostforrás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!