Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Edzés sérülés tükrében....

Edzés sérülés tükrében. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Mivel anonim oldal leírom teljesen őszintén és kendőzetlenül:

2 éve egy nagyon rossz versenyfelkészülés miatt (kettlebell verseny) aranyerem alakult ki. Olyan súlyos volt anno, hogy végbélrepedéssel párosult.

Mostanra a repedés meggyógyult és az aranyér is visszahúzódott. Azonban a súlyzós edzéseket valószínűleg nem folytathatom olyan intenzitással, ahogy szeretném.

Pl. a nagy súlyokat lehet, hogy el is felejthetem. Akárcsak az olyan alapgyakorlatokat, mint a guggolás és felhúzás. Max. kis súllyal tudnám ezeket úgy csinálni, hogy ne újuljon ki az aranyerem.

Gondolkoztam olyanokon, hogy akkor saját testsúlyos edzésekbe kezdenék bele. Súlymellénnyel.

De mégiscsak a súlyzós edzés az ami érdekel, és a nagy súlyok. (A kettlebell versenyfelkészülés előtt rendszeresen súlyzóztam. És azóta is próbáltam, de fent olvashatjátok, hogy mire jutok, ha nagy súlyokra megyek.)

Hogyan tovább?

2017. máj. 8. 08:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Itt valami félreértés van? Nincs olyan, hogy emészthető rost.

Minden növényi rost emészthetetlen. A zab azért jó, mert vízben oldódik és magához vonzza a rossz koleszterint, olcsó, és más egyéb jó oldala is van, de bármely zöldség lehet rostforrás.

2017. máj. 8. 11:58
 12/12 anonim ***** válasza:
Aranyér azért jöhet ki kevés rostbevitel miatt, mert ahpgy a kevés rost miatt renyhülnek a belek, úgy renyhülnek az erek is, mert lassul az anyagcseréjük.
2017. máj. 8. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!