Hogyan vádlizzak talpsérüléssel?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Kb 2 hónapja talpsérüléssel küszködök, jelenleg gyógyulófélben vagyok. Ez a lábedzés egy részét (még jópár hétre) mellékvágányra teszi, főleg a vádlit, amire konkrétan nem tudom, milyen gyakorlatot csinálhatnék így.
Van esetleg bármi ötletetek?
2016. dec. 17. 02:11
1/7 anonim válasza:
Szerintem amíg nem regenerálódtál, addig ne vádlizz, vagy csak saját testsúllyal csinálj lábujjhegyre állásokat. Ha már felépültél, csinálhatsz akármit.
2/7 anonim válasza:
Meg kell várnod, amíg teljesen meggyógyul a talpad, és utána végezheted a vádlizást. Addig meg semmivel ne próbáld pótolni a vádlizást, mert rásérülhetsz a talpadra. Fő a türelem.
4/7 anonim válasza:
Egyél sok bejglit, attól lesz nagy vádlid! :)
7/7 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor marad a pihenés.
Köszönöm a válaszokat!
2016. dec. 17. 18:47
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!