Megéri 1-2 hónapig szedni fehérjeport?
Nem testépítő,hanem küzdősportoló vagyok, de emiatt természetesen én is fehérjedúsan táplálkozom
1-2 hónapig szeretném csak szedni, haverjaim igazából nem is figyelnek az étkezéskükre, legtöbbjük nem is edz mellé, mégis látszik, hogy a fehérjepor megdobja őket, én is Csak ennyire szeretném szedni, 1-2 hónap, hogy kicsivel több izmot felszedjek, de utána abbahagynám a szedését
Ilyenkor idővel leépülnének az izmaim és visszaesnék arra a szintre még mikor elkezdtem volna szedni?Ha valaki kondizik akkor egészen addig amíg kondizik végig fehérjeporozik?
Sajnos ehhez annyira nem értek, ne ítéljetek el :D
18-20 éves korosztályról van szó
Csak akkor leszel izmosabb ha eddig hiányosan ettél.
Egyébként ha imtenziven küzdőspotolsz akkor lehet !egdobja a regenerálódást ha odafigyelsz a vitaminokra meg az edzenciális zsirokra.
Minek fehérjepor? 200kg vagy, hogy nem tudod szilárd kajából bevinni a napi bevitelt?
Bárki betudja vinni a megfelelő fehérje bevitelt szilárd kajából. Még ha 200kg lennél, akkor is betudnád, mert zsírmentes tömegre kell számolni.
És szilárd kajából még olcsóbban kijössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!