Akos000 kérdése:
Cottage sajt vagy túró?
Figyelt kérdés
Szálkásítok, az egész étrendem nagyon jó, már csak azt nem tudom hogy a 125 g túrót helyettesíthetem e 200 g cottage sajttal. Ez az egy kérdés maradt már csak 😁 Nincs bajom a túróval, mert minden nélkül natúrba is szeretem, csak egy kis változatosság is jo lenne. Ezen kívül hátha kell a válaszadáshoz úgyhogy azt is leírom:) reggelire 60 gram zabpehely , 1 dl víz,10 g fehérjepor; 10 óraira 100g csirkemell olaj nélkül sütve,60 g barna rizs; 12 órakor ugyan az a kaja mint a 10orai, ugxanabban a mennyiségben; 2 kor/3kor 6 db tojásfehérje, 1 db puffasztott rizs; 4kor/5kor 125g túró, egy darab puffasztott rizs; aztan jon az edzés után egy adag fehérje; 19:30kor ugyan az ami a tízórai es az ebéd. Mindezek mellett a reggelin es a 4 orasi turon kívül mindenhrz eszek rengeteg zoldseget (brokkoli, paprika, kigyouborka, paradicsom)2017. máj. 7. 12:35
1/3 anonim válasza:
Angolul a cottage cheese az túró. Vágom, hogy itthon az szemcsés sajt, de odakint nincs az itthoni túrónak más neve. Amúgy meg értelmetlen hülyeség a kérdésed.
2/3 anonim válasza:
Nézd meg a makróikat, nagyon közel állnak amúgy egymáshoz.
Ha valaki nem húst, hanem növényt eszik s elvan, akkor nehogy már ezt a mikroszkópikus váltást ne lehessen megtenni...
3/3 anonim válasza:
A kérdésedre a választ nyilván te is jól tudod, felesleges mindenki tudomására hozni az étrended, illetve azt a tényt, hogy most éppen szálkásodni akarsz. Az egyébként lemaradt, hogy milyen magas, hány kiló és hány éves vagy ))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!