Mi a különbség a cottage cheese és a túró között? Az egyik sajt, a másik pedig túró?
Figyelt kérdés
2016. máj. 25. 01:46
3/4 anonim válasza:
Az nagyjából ugyanaz. Persze lehetnek különbségek gyártástól, alapanyagtól függően, mint ahogy két túró sem egyforma.
"Friss sajtok
Általában a friss, azaz az érlelés nélküli, a tej saját mikroorganizmusainak segítségével, oltó hozzáadása nélkül, lassú lecsepegtetéssel készülő, általában magas víztartalmú, néha sózott vagy tejszínnel dúsított, általában savanykás ízű sajtok. Jellemzőjük, hogy elkészültük után azonnal fogyaszthatóak és többségük csak rövid ideig eltartható. Ide tartozik a rögös állományát megtartó változat is, amit Magyarországon túrónak nevezünk."
4/4 anonim válasza:
Nem kell ezt ennyire túlragozni, angolul minden zsíeszegény túrót cottage cheese-nek nevezünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!