Lehet nyárra izmos testem?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Nyárra szeretnék jó testett. És érdekelne, hogy mennyire van rá még esélyem.
Elég vékony vagyok es ugy vettem eszre hogy elég konnyen izmosok.
És itthoni szabadtestsulyoz edzes vegzek. Feherjet iszok utana meg szedek vitaminokat.
2017. máj. 2. 21:15
1/9 Cortez70 válasza:
Pár kg izom jöhet csak, az nem lesz elég egy jó formához. Több idő kell.
2/9 anonim válasza:
Nyárig még van kb 4 hét, addig nehezen leszel izmos, általában éveket szánnak a dolognak.
3/9 anonim válasza:
Május van, ember. Pár kiló izom feljöhet, ez vékony testnél azért végülis meglátszik, de kigyúrni magad évek kellenek.
4/9 anonim válasza:
Kezd el most es majd jovo nyarra izmos leszel.
5/9 anonim válasza:
Ha most elkezdesz edzeni, jobban fogsz kinézni nyáron, mint ha el se kezdtél volna? Minden bizonnyal.
6/9 anonim válasza:
Kezdődik... :D Minden évben 2 időszak van amikor szokatlanul nagy tömeg van a termekben. Az egyik a január, amikor a sok kretén újévi fogadalmat tesz, hogy majd most lejárnak edzeni meg egészségesen fognak élni, ez tart maximum 1 hónapig, de inkább 2 hét. A másik az április-május, amikor a sok kretén ráeszmél, hogy mindjárt itt a nyár és szarul fognak kinézni a strandon, ezért lemennek a terembe és azt hiszik, hogy 1-2 hónap alatt kipattintják magukat és a nők majd nedves bugyikkal rohamozzák meg őket. Ez addig tart, amíg rá nem jönnek, hogy 1-2 hónap alatt nem lehet csodát tenni. Ekkor feladják és visszaülnek a számítógép elé. Jövőre ismétlés... :D Szenzációsak az emberek, mindenki egy hónap alatt akar jó formát elérni... Ezért van annyi kokszos kamu testépítő gyász ember. Ne nyárra akarjál már "jó testet" (értsd: úgy akarok kinézni mint Vin Diesel és Brad Pitt összekeverve), hanem kezdj el edzeni, egyél rendesen, legyél kitartó, és jönni fog a kinézet. De ezt a "május eleje van, elég vékony vagyok, nyárra lehet jó testem?" dumát felejtsük már el... Légyszi.
7/9 anonim válasza:
2019 nyarára már lehet egy jobb forma.
8/9 anonim válasza:
Idén nyáron már nem, de ne emiatt csináld. Eddz keményen és tartsd be az étrended és jövőre már lesz eredmény ;)
9/9 anonim válasza:
ez a baj hogy mindenki izmos akar lenni, de edzeni nem akarnak...
ez olyan mintha forma 1-es pilóta akarnál lenni de nem akarsz autót vezetni
miafsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!